2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوش شیرین

خمیر دندان ذغالی 

حتی اون زردچوبه و هر آنچه دیگررر

دندان جنسش حساسه 

و به مروز باعث نازک شدن سطح روکش دندان میشود

اگر نظر من را میخواهید البته من نمگم مصرف هرگز نکنید ولی ن هر روز ماهی یه بار کافیه

به جای آن مسواک را در روغن زیتون بزنید و به دندانها بکشید ویه نظرم از یه بچه ها خوندم برام جالب بود گفتم بگم شایدبعضیاتون نخوندید

نوشته بود

کل خانواده شوهرم فقط از یه لیف کوچک قدانگشت اشاره استفاده مینکنن و تمام دندوناش سالم سالمه 

یکم خیس و به دندوناشون میکشن .و تو خانه بهداشت به پسرم مسواک نوزادی دادن منم خریدم تو انگشت اشاره میره انقد خوبه بخرید و استفاده کنید تو این گرونی و هزینه بالای دندان پزشکی خیلی مراقب دندوناتون باشین

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....

یه مطلبم بگم کندرلثه ها را محکم میکنه .

و من بارها تاپیک دندونم درد میکنه واینا خوندم بهتون بگم که دم نوش میخک برای دندون درد خوبه گاهی هم باد میفته تو دندونا من خودم تجربه کردم وقتایی که حبوبات یا سیرمیخورم دندونام همشون درد میکنه آبغوره خوبه و به یه خانومم گفتم همین الان برو با آبلیمو غر غر ه کن بعد گفت خوب شد.

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....
زغالی استفاده نکن پسردایی ام دندوپزشکه  به شدت ردش کرد گف بهترین براسفید کردن بلیچینگ هوم

بچه ها تاکیید کرد بلیچینگ هوم فقط هم مناسبه ازلحاظ قیمت هم کارایی لش گفت دوتاسه درجه سفید میکنه

وگفت خواهش میکنم لمینت نکنید هردندون ارزش ۸۰میلیون به بالا داره میناش ازبین میره به مریضهاش میگه انجام ندن

اما گوش نمیدن واصراردارن

درباره کامپوزیت نپرسیدم