2777
2789
عنوان

رحم اجاره

932 بازدید | 32 پست

رحم اجاره ای میشم 20 سالمه متاهلم ولی باشوهرم مشکل دارم میخوام جداشم مایل بودید تماس بگیرید صحبت کنیم راجبش

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی با شوهر طرف...؟بعد حامله می‌شید بعد بچه رو میدید بهشون؟

نه بصورت مصنوعی اسپرمو تخمک لقاح انجام میدن اسپرمو ب تنهایی وارد بدن میکنند تا جایی ک من شنیدم😐

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

ن😐اونا جنین دارن خودشون با یه لوله به من انتقال میدن بعد جنینا میرن تو رحم من و من باردار میشم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

کاری به رحم اجاره ای ندارم ولی پیرو تاپیکهای قبلیت دخترتو دیگه نزن گناه داره

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

نه بابا

اسپرم مرد رو میگیرن تزریق میکنن تو رحم و لقاح انجام میشه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
کاری به رحم اجاره ای ندارم ولی پیرو تاپیکهای قبلیت دخترتو دیگه نزن گناه داره

کاری بهش ندارم دارم جدا میشم و بچشم میدم بهش خودشون باهم خوش باشن

کاری بهش ندارم دارم جدا میشم و بچشم میدم بهش خودشون باهم خوش باشن

🙄🙄

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

اسی حالم ازت بهم میخوره ک زورت ب یه بچه میرسه الهی ک خدا لعنتت کنه همینو بس کلی نفرینت کردم

نفرین چیزیه ک از دهن میاد تو دهن خود شخص خالی میشه درکل گفتم ک درجریان باشی هزار برابرش برگرده به اون قلب کثیف و سیاهت