2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 126 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جور سوال میپرسین ادم میگه بهتون ادم بدهکاره؟من اصلا حس شیشم خیلیم بده دلیلی نیست خودمو به شما ثاب ...

پی وی پیام دادم عزیزم لطفا یه نگاه بنداز 

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️
نه خب بستگی داره یکی قبول داره یکی نه یکی دوس نداره قبول کنه به هر حال این یه نوع حسه خدا نیستیم&nbs ...

ميشه بگيد من كي باردار ميسم؟

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
یه جور سوال میپرسین ادم میگه بهتون ادم بدهکاره؟من اصلا حس شیشم خیلیم بده دلیلی نیست خودمو به شما ثاب ...

چ ربطی دره یکی دیگ گفته اشتب جواب دادین همرو مث هم میبینین 

اگ میخوایین منت بذاری نیا ج بده 

جنسیت تو دلی من؟؟؟؟ لطفا ،لطفا

پسر

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

پسر

انشالا که درست گفته باشی

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
نه ولی یه جور حس میکنم باردارین یا قصد بارداری دارین

من از همه اول پرسیدم ولی جوابمو ندادی🥺

جنسیت تو دلیم؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
چ ربطی دره یکی دیگ گفته اشتب جواب دادین همرو مث هم میبینین  اگ میخوایین منت بذاری نیا ج بده&nb ...

اصن انگار با همه دعوا داره حالا منم چیزی نگفتم ب یکی از کاربرا گفتم حسش واس من خوب نبود ینی درست نگف واس منو یجوری جبهه گرفت خودم هنگ کردم ک مگ چی گفتم اخه

کاربری دست خودم و ابجیمه