سلام خانوما من یبار هفته ۶ خود به خود سقط شد بچه م یبار هم چهار ماه پیش هفته ۱۶ رشدش متوقف شد همه ی آزمایشهای انعقادی و ایمنی رو هم دادم کسی بوده مثل من باشه؟ بنظرتون طب سنتی خوبه برای حل مشکلم؟؟ممکنه از سردی رحم باشه؟؟
سلام شما باید آمپول هپارین از روزی ک تست تون منبت شد بزنین تا روز زایمان بعد فکرکنم باید سرم ای وی اجی چند دوره از یق کنین
بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵ ۹/۹/۹۹
دو تا دکتر رفتم یکیش گفت آسپرین کافیه یکیش هم گفت باید آنوکسا بزنی اخه آزمایشهای انعقادی رو دادم مشک ...
بابذ انوکسپارین بزنین با سرم ای واجی تزریق. کنین
بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵ ۹/۹/۹۹
انشاالله که نی نیتون سالم میاد بغلتون صلوات فرستادم ❤ منم برای بار دوم کورتاژ شدم
ممنونم عزیزم این مال سال 95,الان خداروشکر دوتا بچه ذارم