2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 29 پست

سلام شما باید آمپول هپارین از روزی ک تست تون منبت شد بزنین تا روز زایمان بعد فکرکنم باید سرم ای وی اجی چند دوره از یق کنین

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شما باید آمپول هپارین از روزی ک تست تون منبت شد بزنین تا روز زایمان بعد فکرکنم باید سرم ای وی ا ...

دو تا دکتر رفتم یکیش گفت آسپرین کافیه یکیش هم گفت باید آنوکسا بزنی اخه آزمایشهای انعقادی رو دادم مشکلی ندلرم

دو تا دکتر رفتم یکیش گفت آسپرین کافیه یکیش هم گفت باید آنوکسا بزنی اخه آزمایشهای انعقادی رو دادم مشک ...

بابذ انوکسپارین بزنین با سرم ای واجی تزریق. کنین 

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
سلام شما باید آمپول هپارین از روزی ک تست تون منبت شد بزنین تا روز زایمان بعد فکرکنم باید سرم ای وی ا ...

انشاالله که نی نیتون سالم میاد بغلتون صلوات فرستادم ❤

منم برای بار دوم کورتاژ شدم

لطفا برای سلامتی مامانم دعا کنید دوست جونیا😘😘
دکتر دانایی بیشتر تخصصش ناباروری هست پیش دکتر عباسعلیزاده و فردی آذر رفتم

نهههه دانایی هم خیلی برا سقط عالیه

دوستای تبریزی من همشون از دانایی نتیجه گرفتن بابت سقط مکرر

حتما حداقل یه ویزیت برو پیشش

خودم همین مشکل رو داشتم یه عالم دکتر رفتم ضرر نداره

شما نتیجه گرفتین؟؟مشکلتون چی بود؟

من تهرانم پیش رزاقی رفتم

بله دو تا سقط داشتم

الان دو تا بچه دارم شکر خدا

ایمنی و انعقادی مشکل داشتم

ولی تو ازمایشای اولیه ی ایمنی انعقادی اصلا مشخص نشد

ازمایشای خیلی تخصصی دادم

انشاالله که نی نیتون سالم میاد بغلتون صلوات فرستادم ❤ منم برای بار دوم کورتاژ شدم

ممنونم عزیزم این مال سال 95,الان خداروشکر دوتا بچه ذارم