2777
2789

اگه کسی سر بارداری اول پارگی داشته باشه دیگه حامله نمیشه؟😔من یه ساله اقدامم خبری نیست سر بارداری اول زود حامله شدم تقریبا ۳ ماه ولی الان نمیشم موقع بخیه زدن بهم گفتن پارگی داری میگم شاید به همین دلیل باشه کسی اطلاعی نداره؟

خدایا شکرت بخاطر فرزندانم و تو دلیم😍
من ماهی که باردار شدم از بعد اقدام کمردرد شدید و تیرکشیدن تخمدان داشتم  ان شاءالله که بارداری ...

من اون ماه ۴روز عقب انداختم بشدت کمر درد و ترشح داشتم تخمدانام هم درد داشت ولی پری اومد بعد ۴ روز🤦‍♀🤷‍♀️

خدایا شکرت بخاطر فرزندانم و تو دلیم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کسی سر بارداری اول پارگی داشته باشه دیگه حامله نمیشه؟😔من یه ساله اقدامم خبری نیست سر بارداری او ...

برو عکس رنگی بگیر.نه بخاطر بخیه هات بلکه بخاطر عوامل دیگه احتمال چسبندگی لوله های رحمی هست.من خودم یه سقط 20هفته پارسال داشتم.دکتر بعد سه ماه گفت اقدام کن.6ماه با داروی کمک باروری ،باردار نشدم.فروردین دکتر بهم دارو نداد گفت بعد پاک شدنت بیا معاینت کنم.معاینه شدم عفونت شدید داشتم.هم دارو برای عفونت بهم داد هم عکس رنگی نوشت.روز 10یا11سیکلم رفتم عکس رنگی که با عکس مشخص شد جفت لوله هام بسته است و با همون عکس رنگی باز شد.خدا رو شکر اردیبهشت بدون هیچ دارویی اقدام کردم،هر چند دکتر برام دارو نوشته بود ولی چون خواهرزادم اون ماه بنا ب دلایلی اکثر شبا خونمون بود و ماه رمضون هم بود من داروها رو مصرف نکردم و فقط با چند شب در حدود محدوده تخمک گذاری باردار شدم.در ضمن منم یه پسر دارم که نزدیک 7سالشه،برای بارداری اون با ماه دوم اقدام باردار شدم.