2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالا شما هر چی خریدید به منم خبرش بدید لطفا

سلام عزیزم، من امروز آون توستر اریکسون خریدم، ولی فکر نکنم پیدا بشه، برای منم آخری بود...ولی از فروشنده ش پرسیدم در مورد هانوور گفتن قبلا هانوور داشتن، و خیلی تعریفشو کردن، گفتن الان تو بازار جز بهتریناس، 

بنظرم بدنه ش محکم باشه و مطمئن باشید عایق داره خوبه با کانوکشن و یخ زدایی، که اکثرا دارن الان

به سلامتیییی مبااارک باشهههه اریکسون از چه نظر خوب بود؟

بدنه ش محکم بود، بعد روشنش کرد اونجا بدنه ش داغ نشد البته قبلش گفته بود عایق داره، بعد مونتاژه چینه....اینایی ک ایرانن معمولا مونتاژ ایرانن....هانوورم تا اونجا ک میدونم مونتاژ چینه 

ظاهرشم خوب بود با همینکه کانوکشن و یخ زدایی داشت دیگه خریدمش، من لمسی نمیخواستم این لمسی م نبود، البته من اینجا خیلی خرید میکنم، ی دلیلش این بود ک تقریبا بهشون اعتماد دارم، ب نسبت بقیه جاها که اصلا نمیشناسمشون ولی خب هنوز ازش استفاده نکردم، بعیدم بدونم چیز بدی باشه

سلام تاپیکم قفل شد سایت قفل کرد میدونم عزیزم من خودم هم کرونا گرفتم 40 روز پیش سه هفته گوشه خونه افتاده بودم ضعف شدید داشتم اما این خانم نگاه به من هم نکرد آدم باید برا کسی خوبی کنه که تو چشمش بره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
سلام تاپیکم قفل شد سایت قفل کرد میدونم عزیزم من خودم هم کرونا گرفتم 40 روز پیش سه هفته گوشه خونه افت ...[/QUOTE]

[QUOTE=211766693]سلام تاپیکم قفل شد سایت قفل کرد میدونم عزیزم من خودم هم کرونا گرفتم 40 روز پیش سه هفته گوشه خونه افت ...

سلام عزیزم، چه اسم خوشمزه ای گذاشتین رو کاربری تون.....من اسکرین شاتتونو ندیدم، ولی بدی کردن و منفعت طلبی تو ذات بعضیاس، تو ذات بعضیام عکسش، میفهمم چی میگید، آدم میتونه فراموش نکنه، اما تو این شرایط بخاطر خدام شده براشون سوپی چیزی ببرید، خدا به جاش عوضشو بهتون میده، الان بجز ایشون بقیه م تو خونه شون درگیر شدن حتما

سلام عزیزم، چه اسم خوشمزه ای گذاشتین رو کاربری تون.....من اسکرین شاتتونو ندیدم، ولی بدی کردن و منفعت ...

ممنونم لطف دارید نه عزیزم کرونا نگرفته خوبه امروز هم اومد خونه ما چیزیش نبود خوب خوب بود 😂 یه کم لوس تشریف داره 😅

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز