2777
2789
عنوان

عکس فسنجونم

| مشاهده متن کامل بحث + 3735 بازدید | 168 پست

بابا مال خودش بوده دوست داشته انقد ریخته از جیب شماها نخورده که گردوهاشو اندازه میکنین😂😂اسی من عاشق فسنجونممممممممم

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گردو کیلو ۱۳۰ عزیزم

یعنی بیشتر ۱۳۰ ریختی رو این🥲نوش جونت تا حالا نخوردم ولی دلم خواس بخصوص گفتی ترش و شیرین🥺

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
تروخدا بگین شوخی میکنین من یک کیلو رو برای 17نفر پختم بازم زیاد بود گردوش تازه ترک هم هستم

عزیزم سلیقه ایه دستور خاصی نداره.یکی بیستا میریزه یکی دو کیلو..هرکس باب طبع و سلیقش عزیزم.

ترکااینجوری میپزن .دیگه هرکس باتوجه له ذائقه ش غذا درست میکنه.مااینجورمیپسندیم پرگردو

بله دقیقا سلیقه ایه😍.بعضیا کم گردو دوست دارن بعضیا پر گردو.قانون خاصی نداره

😄😄😄 یه مقدار بشکن بزار فریزر برای کشک بادمجون اینا😋برای تو کیک یا روش من کلی شکستم گذاشتم فری ...

واسه کیک و کشک بادمجون استفاده میکنم اتفاقا، گاهی هم شوهرم با پنیر میخوره ولی خوردنشو فسنجونو دوس نداریم به اون صورت! پارسال شب عید چند کیلو مغز گردو دادیم آجیل گرفتیم جاش