2777
2789
عنوان

توروخدا بگید چیکارکنم چشاییم برگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 22 پست
من سه رور اول سر درد و سرگیجه داشتم بعدش گلو درد و آبریزش

لعنتی واسه هرکی یه طوره

من حالا تب داشتم و یکم سرفه با بدن درد و سردرد 

ولی الان سرفه ام کمتر شده 

احساس سنگینی هم داشتی تو قفسه سینه؟ مثلا محکم نمیشه نفس کشید مثل قبل

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
لعنتی واسه هرکی یه طوره من حالا تب داشتم و یکم سرفه با بدن درد و سردرد  ولی الان سرفه ام کمتر ...

نه من اینجوری نبودم عزیزم ولی سرفه زیاد داشتم و آبریزش. توام حس چشایی بویاییتو از دست دادی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من اینجوری نبودم عزیزم ولی سرفه زیاد داشتم و آبریزش. توام حس چشایی بویاییتو از دست دادی؟

من نه ولی الان که بینیم کیپ شده بو نمیفهمم به زور باید یه چیزو بگیرم نزدیک دماغم  تا بوشو بفهمم

حس چشایی هم دارم اما یکم کم شده

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
منم همینجور بودم. استامینوفن بخور

اخه خسته شدم دیگه ادم چقد استامینوفن بخوره

برا بدن خوب نیس این همه استامینوفن