2777
2789

هنوز خیلی زیاده 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای بخدا حرف دل منوزدی منم هشت هفتمه نه ویاری نه ذره ای تهوعی اصلاانگار نه انگار عزیزم شمارفتی سو ...

آره رفتم،شما نرفتی؟همش نگرانشم،خوبه یه نفر مثل من پیدا شد

خسته ترینم
واقعا تو ۸ هفته توقع داری تو شکمت آفتاب بالانس بزنه؟ من ۱۹ هفته ام هنوز چیزی حس نمیکنم

خدایی؟من همش شکممو نگاه میکنم،فک کردم از هفته اول آدم باید احساس کنه

خسته ترینم
یعنی عادیه؟

وای زود رو نوشتم زیاد 😐 

آره عادیه 

از هفته ۱۲ اینا معمولا حسش میکنی 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
شکمم از کی بزرگ میشه

بستگی به خیلی چیزا داره اینکه خودت شکم داشتی از اول یا اینکه بچه بیاد سر شکمت یا توی پهلو 

من ازسه ماهه دوم دیگه شکمم خیلی تو خونه مشخص بود ولی بیرون با مانتو مشخص نمیشد الآن که توی شش ماه رفتم مشخصه 

تازه  از سه ماه دوم بزرگ شده بود

قبلش نامحسوس بزرگ شده بود لباسمو که میدادم بالا و دست میزدم میدیدم شکمم سفت شده ولی از سه ماهه دوم از روی لباس تو خونه هم مشخص بود 

قبلش نامحسوس بزرگ شده بود لباسمو که میدادم بالا و دست میزدم میدیدم شکمم سفت شده ولی از سه ماهه دوم ا ...

هی میگم یه علامتی از خودت نشون بده من بدونم سالمی نی نی

خسته ترینم
هی میگم یه علامتی از خودت نشون بده من بدونم سالمی نی نی

سالمه و همه چی نرماله نگران نباش و ناشکری هم نکن 

منم توی همین دوره که بودم مثل تو نگران بودم براش تاپیکم زدم که چرا چیزی حس نمی کنم و ویار ندارم 

یه نفر بهم گفت برو خداتو شکر کن من که هیچی نمیتونم بخورم و حالم بده ، باورت میشه از یکی دو هفته بعد چنان حالم بد شد که خدا میدونه تا دو ماه هیچی نمیتونستم بخورم و حالت افسردگی داشتم و نمیتونستم بخوابم ، حتی آب میخوردم حالم بد میشد چندبارم سرم زدم تا تقویت بشم بماند که لکه بینی هم پیدا کردم و استراحت مطلق شدم

اصلا خونه خودم نمیتونستم بمونم بس که حالم بد بود و....

اصلا دلم نمیخواد به اون دوره فکر کنم خداروشکر که گذشت