2777
2789
چه بچه ی پایه ای 😂چیزای خوشمزه دوست داره

باور کن هرچی میخوردم نفخ میکرد دهنم سرویس شده بود اخر کیک و شیرینی دیگه غذام بود هم من راحت شدم هم اون بیچاره 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن هرچی میخوردم نفخ میکرد دهنم سرویس شده بود اخر کیک و شیرینی دیگه غذام بود هم من راحت شدم هم ا ...

😂🤩منم کیک و شیرینی خیلی دوس دارم خدا کنه بچه امم دوس داشته باشه منم فداکاری کنم براش صبح تا شب شیرینی بخورم فقط بخاطر  راحتی بچم🥺🥺🥺🥺

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

😂🤩منم کیک و شیرینی خیلی دوس دارم خدا کنه بچه امم دوس داشته باشه منم فداکاری کنم براش صبح تا شب شیر ...

دیوونه ولی خیلی ضعیف میشی اینطوری . من داشتم از لاغری دیگه میمردم مادرشوهرم میگفت مثل اتیوپیا شدی . بدتر از همه فک کن انقد ضعیف شده بودم با تخمه شکستن دندونم شکست یه تیکه ش

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
آخه من گوشت قرمزو مرغو سبزیجاتو میوه لبنیاتو حبوبات نمی تونم بخورم صبحونه نون چایی نارم همش سوپ خالی ...

خوب اینطوری خیلی اذیت میشی چرا مرغ و گوشت نمیتونی بخوری؟

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
 دیوونه ولی خیلی ضعیف میشی اینطوری . من داشتم از لاغری دیگه میمردم مادرشوهرم میگفت مثل اتیوپی ...

🥺🥺🥺دوست دارم شیرینی آخه نون خامه ای و بستنی و کوکی بهم نرسه افسرده میشم گاهی برای اینکه زیاد کالریم بالا نره ناهار نمیخورم جاش نون خامه ای میخورم 🤭😋😋😋😋

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

آخه من گوشت قرمزو مرغو سبزیجاتو میوه لبنیاتو حبوبات نمی تونم بخورم صبحونه نون چایی نارم همش سوپ خالی ...

این چه رژیمیه دیگه؟

گوشت گوسفندی بخور چرا بدون گوشت ؟؟؟سبزیجات پخته چه ایرادی داره؟

گوشت گوسفندی قورمه کن با سبزی پلو بخور. ماهیچه و گردن گوسفندی تا میتونی بخور الان نخوری بچت ضعیف میشه.یا مرغ محلی بخر با پلو دمی بزار.  

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
دکترامیگن نباید بخوری برای بچه نفخ میاره

ببخشیدا نمیخوام نازاحتت کنم ولی یه مادر همونقدر که میتونه مقدس باشه با نااگا۶ی میتونه بزرگترین دشمن بچش هم باشه

واقعا متاسفم. شیر شما با اب و سوپ خالی چه قوتی برای اون بچه داره؟ ظلم میکنی بهش. دوتا دکتر حسابی برو کدوم پزشک بی سوادی تورو از تمام مواد مغذی منع کرده بعدم گفته شیر خودتو بده به بچت؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اگه الرژی نداره و رژیم لبنیات گاوی نیستی مانعی نداره. 

دقیقن الرژی و رفلاکسی ها و کسایی که رژیم لبنیات گاوی دارن

چون کیک و ...با شیر درست شده نباید بخورن

ربطی به نفخ نداره

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟

پنیر گوسفندی بخر با گردو بخور. یا کره گوسفندی تهیه کن با عسل و مربا

گوشت گوساله حذف بجاش گوشت گوسفندی بخور

بجای مرغ از مرغ یا خروس محلی و بوقلمون استفاده کن.‌

کباب حتما بخور. آش فوق العاده اس ابگوشت عالیه ولی حبوبات رو خوب نفخش رو بگیر . نیم ساعت بپز آبش رو دور بریز بعد باهاش غذا بپز. بادام درختی زیاد بخور.‌بجای شیر از شیربادام استفاده کن. خرما ارده تخم مرغ هر روز بخور

سبزیجات پخته هیچ منعی نداره.

سالاد ترشی مرکبات ترش گوشت گوساله لبنیات گاوی بادام زمینی کیک و محصولات کارخانه ای مثل سوسیس و کالباس رو حذف کن.‌

اینطوری که فقط آب میتونی بخوری، هم خودت ضعیف میشی هم شیری نمیمونه که بچه بخوره، من هر دکتری که دیدم فقط گفتن حبوبات و لبنیات و نخورید واسه رفلاکس و کولیک شما هم به جز این دوتا بقیه چیزا رو بخور ولی بعدش عرق نعنا بخور، دکتر واسه رفلاکسش شیرخشک مخصوص نداده؟ 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

وا اولین باره میشنوم مرغ و گوشت نفخ میاره 

فقط دکتر میگه گوشت گاو نخورین چون سرده و امکان نفخ و آلرژی داره وگرنه گوشت گوسفند که گرم و خوبه 

من سر رفلاکس دخترم انقدر تحقیق کردم انقدر دکتر عوض کردم ولی هیچ کس نگفته بود گوشت گوسفند یا مرغ نفخ میاره

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...