2777
2789
عنوان

اخه من چیارکنم با این اخلاق گندم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 27 پست

خب درست کن خودتو...اگه اینجوری بود چرا شوهر کردی...عشق توی زتدگیت باید اونقدر موج بزنه که غربت به هیچ جات باشه...لابد زیر بیست سالم عروسی کردی😂

من از نهایت شب حرف میزنم🌑،و از نهایت تاریکی،و از نهایت شب حرف میزنم،اگر به خانه ی من آمدی ای مهربان برایم چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولشه بعدا زندگی برات بی معنی میشه

شرایط،مالیش خوبه تو غربت،کلاس برو دوست خوب پیدا کن...رانندگی یادبگیر.الان پول مهمه نه غربت 

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼
😐😐چرا این جوری میکنید!!!!! ینی میخوای بگی اول نمی دونستی میری شهر غریب و غربت میکشی!! ...

والا دیگه ادمو به زور که نمیبرن

حتما تو خوش خوشانش یاد این روزاش نمیوفتاده که به منم میگه بعدا  فلان میشه

منم با ۱۸ سال سن  عروس شهر غریب شدم و حتی یدونه اشنا ندارم ولی حالم خوبه باشوهرم با اینکه الا ...

چون تو عاشقی واقعا...ایول...تا زمانی هم که عاشق بمونید حالت همینجوری خوبخ😍

من از نهایت شب حرف میزنم🌑،و از نهایت تاریکی،و از نهایت شب حرف میزنم،اگر به خانه ی من آمدی ای مهربان برایم چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم😊
والا دیگه ادمو به زور که نمیبرن حتما تو خوش خوشانش یاد این روزاش نمیوفتاده که به منم میگه بعدا &nbs ...

همینو بگو😐💔

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
بازم فدای تو بشم که یکم‌به روحیه  ادم اضافه کردی

قربونت...آدما فرق دارن با هم...وقتی ازدواج عاشقانه باشه و انسان درگیر یک رابطه گرم باشه دیگه وسط بیابونم باشه احساس غربت و تنهایی نمی کنه...عشقتون پایدار😘

خب درست کن خودتو...اگه اینجوری بود چرا شوهر کردی...عشق توی زتدگیت باید اونقدر موج بزنه که غربت به هی ...

۲۵سالم بود😐بعدشم این موضوع ربطی به سختی های غربت نداره چه ۲۰باشی چه ۳۰