2821
2789
عنوان

چ حس خوبیه😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 28 پست
اهوم ولی من املت با نون داغ میخوام

آخ هوس کردم من عاشق املتم🥺

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

حس خوب وقتیه که بعد از بازی تو کوچه باشرجی و گرما وارد خونه بشی درحالی که بخاطر عرق کل بدنت چسب چسبیه یه باد سرد بخوره به صورتت و یه لیوان اب خنک 🤤

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخ هوس کردم من عاشق املتم🥺

منمممممممممم 🤧🤧

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
https://ajorbajor.ir/naghashi/1033087 لایک کنید براتون پنج تا صلوات میفرستم 

لایک کردم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
من دیشب ‌شوهرم مریض بود کل شب اورژانس بود وقتی اوردنش کلی خداروشکر کرد و فهمیدم خیلی از نعمت ها ...

آره ی حدیث از ائمه اطهار بود ک میگفتن دو نعمت بین مردم تا شناخته اس سلامتی و امنیت

وقتی نداشته باشی قدرشونو میدونی ولی داشته باشی ب چشم نمیاد

انشالله حال خودتون و همسرتون همیشه خوب باشه و بیماری و درد و بلا به شدت از تون دورِ دور باشه❤️

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
مرسی گلم...نه هرچی مسکن میخورد فایده نداشت

انشالله حالشون بهتر باشه و درد ازشون دور بمونه همیشه❤️

حس خوب وقتیه که بعد از بازی تو کوچه باشرجی و گرما وارد خونه بشی درحالی که بخاطر عرق کل بدنت چسب چسبی ...

وای منکه اصلا تو گرما نمیتونم از خونه بیرون بیام فورا سردرد میشم میگرن دارم😅

منمممممممممم 🤧🤧

چ کنیم ب نظرت؟؟؟ 

پاشیم برای خودمون بپزیم یا حسش نیس؟؟؟ 😅😅😅😅

چ کنیم ب نظرت؟؟؟  پاشیم برای خودمون بپزیم یا حسش نیس؟؟؟ 😅😅😅😅

یعنی یکیو نداریم برامون درست کنه ایشششششش

😂

تا نیم ساعت دیگ آوردن ،آوردن نیاوردن خودم پا میشم 👀😂

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
نقاشی من رو تو سایت آجربه‌آجر لایک کنید https://ajorbajor.ir/naghashi/1032040

کردم عزیزم