2777
2789
عنوان

زنان زیرک

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 23 پست
بگم انجام میدی ؟؟؟ باید اونقدر خودتو براش تعقیر بدی تا محصولت به بار بشینه واونی که میخای بشه . اول ...

خیلی به خودم میرسم .. صبر تحمل بالایی هم دارم 😉😉

من یه زن خیلی ،خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خیلی به خودم میرسم .. صبر تحمل بالایی هم دارم 😉😉

خوبه . خوش به حالت پس موفق میشی. من نمیتونم😔😔😔😔😔😔

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه . خوش به حالت پس موفق میشی. من نمیتونم😔😔😔😔😔😔

مرسی ممنون امیدوارم ک موفق بشم..انشالله تو هم موفق بشی..بهت پیشنهاد میکنم قانون جذب بخونی..جملات انگیزشی زیاد بخون

من یه زن خیلی ،خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مرسی ممنون امیدوارم ک موفق بشم..انشالله تو هم موفق بشی..بهت پیشنهاد میکنم قانون جذب بخونی..جملات انگ ...

چی هست . کجا هست؟

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
چی هست . کجا هست؟

کتاب قانون جذب ..تو گوگل بزن میاد بالا برات..تو برنامه گوگل پلی و  برنامه بازار هم هست

[QUOTE=210315159]کتاب قانون جذب ..تو گوگل بزن میاد بالا برات..تو برنامه گوگل پلی و  برنامه بازار هم هست[/QUدرمورد این ک هر چی تصور کنی بدست میاری جذبش میکنی کلا اعتماد بنفست میره بالا

کتاب قانون جذب ..تو گوگل بزن میاد بالا برات..تو برنامه گوگل پلی و  برنامه بازار هم هست

ممنون

اگه الانم با وجود دکترای خوب برای پروتز و لیفت سینه، سینه های کوچیک و افتاده داری، بهتره یه فکری کنی!

بهت پیشنهاد میکنم نمونه کارای واقعی از عمل زیبایی سینه رو ببینی بعد تصمیم بگیری.

https://www.instagram.com/dr.sohrabmoradi/

برای مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیر:

09127906020