2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان لاتاری برنده شدن فقط اقامت میده

دیگه هزینه خونه و کار و درس و پیدا کردن شغل با خودتونه 

اینطوری نیست که فرش قرمز پهن کنن بگن بفرما ماهی هزار دلار هم میدیم بهت

باید سرمایه برای کار و زندگی و خونه داشته باشید 

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
از نظر هزینه خوبه واین که من چند سال ترک تحصیل داشتم اونجا گیر نمیدن

اگه بورسیه نشی و همینجوری بری ن راحت تیست گون واحد پولشون فک کنم یوروعه و یورو از دلار بیشتره

نمیدونم بنظرم از یکی از این موسساتی ک مهاجرت دارن سوال کن

آره عزیزم هر سال ۶۰۰۰ هزار ایرانی رو میگیرن  پیج این خانما رو نگا کنید لاتاری برنده شدن رفتن ا ...

چه جالب ممنون از راهنماییتون عزیزم. بدون داشتن پاسپورت نمیشه ثبت نام کرد اصلا؟ 

دوستان لاتاری برنده شدن فقط اقامت میده دیگه هزینه خونه و کار و درس و پیدا کردن شغل با خودتونه  ...

ولی این همشهری ما که اونجاست میگه تحصیل و خدمات پزشکی و چند تا چیز دیگه الان حضور ذهن ندارم .رایگان بهمون دادن!!!!!!

پس گرونه

بله بعضی ها متاسفانه اطلاعات غلط میدن و میگن لاتاری یعنی ته خوشبختی و خوش شانسی 

لاتاری ینی شما میتونی قانونی شهروند آمریکا بشید ولی دیگه هزینه های زندگی و کار با خودتونه و دولت هیچ مسئولیتی نداره

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
خوش بحالش دانشگاه آزاد بودید؟

اره. 

عزیزم اتفاقا اسون تر از اون چیزیه که فکر میکنی. خیلی از کسایی که ایتالیا اتریش میرن زندگی اشون در حد متوسطه اما خب بورسیه بگیری هزینه هات کمتر هم میشن. 

یه مدرک ایلتس درحد 6،5 بگیر ، مقاله هم داشته باش هرچند مقطع لیسانس خیلی از دانشجوها مقاله ندارند اما تو داشته باشی یک امتیاز بزرگ براته استادهای دانشگاه خودتون کمکت می‌کنند. 

معدل هرچی باشه اگه مقاله یا ایلتس بگیری و سن ات هم مناسب باشه میشه رفت 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
چقدر برای لاتاری به پول ایران لازمه 

ثبت نامش که رایگانه فقط چند تا مدرک لازمه یکیش پاسپورته 

وقتی برنده بشی ازت یه تمکن مالی میخان یه مقدار پول تو حسابت باید باشه که وقتی وارد امریکا شدی لنگ نباشی 

تمکن مالی که لازمه  برای یه نفر فک کنم یه چیزی در حدود ۴۰۰میلیون باشه شایدم  یکم کمتر 

البته به نظرم من مهم اینه برنده بشین به این چیزاش فک نکنید فک کنم میگن میشه سند خونه هم گذاشت 

ولی بازم مهم اینه اول ثبت نام کنید برنده بشین بقیش حل میشه واقعا

کاش دنیا بهم یه دختر بده...که بهش بگم صداشو جرئت بده،بدونه با موهای اون کسی نسخ نمیشه،اگه نتونه مادر شه مرد تلف نمیشه،کاش دنیا بهم یه دختر بده،میخام بدون اجازه مرد نفس بکشه،میخام پرنده ها رو بدون قفس بکشه،میخام فرشته نباشه خطا جزئی از زمینه،میخام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه🍀