2777
2789
😂منظورم قانون جذبه،این که به هرچی فکر کنی سرت 

آها از اون لحاظ میگی😂

زِندگے ‌ے مُشکل‌نیـست‌کِ‌بِخوایـ‌حَلش‌کُنے ‌زِندگے یـِ‌ واقیـعته‌کِ‌بایـد‌تَجربش‌کنیـ:))💙طُ خیلےقـوے تر از اونـے ہستـے کہ فکر میکنے💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایکم کنید البته من با قانون جذب ب چیزهای رسیدم البته کوچیک هس میخام ب  ثروت برسم

چجوری چه کارایی باید انجام داد رازهای خاصی داره؟ 

سارا هستم (سانیتا اسم دخترمه) 
چجوری همش بهش فکر کنم؟ 

با حس خوب این حس خوب مهمه من اگه راهنمایی ات نمیکنم جچون خودم ۲ ساله به ی خواسته بزرگم نرسیدم چون از پایه شروع نکردم و نتیجه بزرگ‌نمیبینم چون نسبت بهش ایمانم زیاد قوی نیس اگر از پایه شروع کنی و چیزای کوچیک جذب کنی زودتر به خواسته های بزرگتم‌میرسی

من رهام دختری که تلاش میکنه برای رسیدن به آرزوهاش.اگه دوست داشتی میتونی به انلاین شاپش سر بزنی و بهش کمک کنی برای رسیدن به ارزوهاش😍ازطریق این لینک بیا پیجم🥰https://www.instagram.com/raha_.shop_/
با حس خوب این حس خوب مهمه من اگه راهنمایی ات نمیکنم جچون خودم ۲ ساله به ی خواسته بزرگم نرسیدم چون از ...

مرسی عزیزم انشاالله که میرسییی💜

سارا هستم (سانیتا اسم دخترمه) 
با نوشتن جذب کردی یا از راه دیگی جذب کردی؟ میشه بگی ما هم استفاده بکنیم خدا خیرت بده

آره با نوشتن با هیپتنوتیزم و هرچی هرجا دیدم استفاده کردم اما دیر نتیجه میگرم چون از بیس شروع نکردم مثلا شماها با کتاب راز و اینا شروع کنید ایمان تون نسبت به این قضیه قوی شه

من رهام دختری که تلاش میکنه برای رسیدن به آرزوهاش.اگه دوست داشتی میتونی به انلاین شاپش سر بزنی و بهش کمک کنی برای رسیدن به ارزوهاش😍ازطریق این لینک بیا پیجم🥰https://www.instagram.com/raha_.shop_/
مرسی عزیزم انشاالله که میرسییی💜

فدات عزیز دلم🥰

چجوری همش بهش فکر کنم؟ 

کتاباشو بخون

قانون جذبی                              اگه خدا یه آرزویی رو میندازه توی دل ها قدرت رسیدن بهشم میده😍                                     ایمان داشته باش که به چیزی که میخوای میرسی . از کم شروع کن و بابت هر چیز کوچیکی خدارو شکر کن✌                                            ملکه ذهنت سپاسگزاری باشه . به چیزای خوب فکر کن تا کائنات ازت نیرو بگیره و چندبرابرش رو به سمتت بفرسته(به آینه نگاه کن؛قهرمان زندگی تو اونجاست :)  

امضام:)

قانون جذبی                              اگه خدا یه آرزویی رو میندازه توی دل ها قدرت رسیدن بهشم میده😍                                     ایمان داشته باش که به چیزی که میخوای میرسی . از کم شروع کن و بابت هر چیز کوچیکی خدارو شکر کن✌                                            ملکه ذهنت سپاسگزاری باشه . به چیزای خوب فکر کن تا کائنات ازت نیرو بگیره و چندبرابرش رو به سمتت بفرسته(به آینه نگاه کن؛قهرمان زندگی تو اونجاست :)