2777
2789
عنوان

یه خبرییییی شده 😱😱😱....

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم  چند مهری

قربونت ۱۵ مهر کرونا گرفتم کل برنامه هام بهم ریخت تولدی ک نامزدم میخواست بگیره تولدی ک خودم خونمون میخواستم بگیرم کلی وسیله گرفته بودم همش موند واسه اینده ای نامعلوم 

😍😍😍😍ممنون نفسم  ممنوننن🥰😍😍😍 عشقی تو عزیزم🥺🥺❤❤

دور سرت بگردم💗

مرسی که لایق دونستی تگم کردی💛

من بعد هرجا گیر کردی ی ندا فقط به من بده😊

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢
دور سرت بگردم💗 مرسی که لایق دونستی تگم کردی💛 من بعد هرجا گیر کردی ی ندا فقط به من بده😊

عشقی عزیزم😍

قربونت خوشگل😍😚

باشه حتما😉😍

فقط یه خپاسته ای دارم ازت 

توی تایپیکایی که خوشت میاد صدام کن😚😚😚

عشقی عزیزم😍 قربونت خوشگل😍😚 باشه حتما😉😍 فقط یه خپاسته ای دارم ازت  توی تایپیکایی که خوش ...

فداتم ی گونی❤😎

حتما،رفیق فابمو تگ میکنم با افتخار😎😎😎🥰❤

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢
😂😂❤قربونت چه قشنگ گفتی گونی مرسیی  عییزم اسمتو بگو من بدونم😉😍

😂❤دیگه دیگه

فاطمم کلوچه خرماییم❤😊😍🥰