2777
2789
عنوان

ترس از جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 23 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون جیگر منو خون کرده من اصلا نگفتم بالا چشمت ابرو

ببین..

بذار ی راهنمایی بکنم..ی سری ا آدما حتی بلد نیستن فوش بدن خب؟😂اینجور ادما فقط صدارو میبدن بالا ک ترسناک تر جلوه بده خودشونو.خود من ی رفیقی داشتم تو کلاس هنههه مث سگگگ میترسیدن ازش..ی روز صداشو بلد کرد رو سرم..ببین چشمو بستم دهنمو وا کردم..تااااا تونستم بارش کروم اصلاااا مجال حرف زدن نذاشتم براش..بعد زنگ تفریح اومد ک بزنه منو..چناااان چک خابوندم زیر گوشش دیگ طرف من نیومد..اینارو باید ترسوند..اصلااااا ضعف نشون نده..خودتو ضعیف جلوه نده..دوتا گفت چهارتا بگو..ده تا زد بیشتر بزن..با این کارا فردا روز سر ارث و میراث باید لال بشی و چیزی نگی..فردا روز میاد ت خونت بهت زور میگه اخه بنده خدا..

😶😶😶آخهخخخخخ چرااااااااااا؟؟؟تورو خدااااا ضعف نشون ندید ای خدااا🤦‍♀️

با شوهرش مشکل دارن و شوهرش منتظر یه اشاره اس ک طلاق بده. میاد زیر گوشم قایمکی فحش میده و ما جرات نداریم ب شوهرش بگیم یا جواب بدیم  چون شوهرش بفهمه دعواشون میشه سه تا بچه داره مادرشوهرم میگه زندگیش داغون میشه هیچی نگید

خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن چه دشوار است چه دردی میکشد آن کس که انسان است و از احساس سرشار است....