2789
شایدبرات ننوشتن اره ولی یک چیزی بگم دختردوستم کلاس شیشمه اسمش اناشیده اسم قشنگیه ولی خیلی دیگه جدیدن ...

انشاالله به سلامتی و دل خوش.

شایدم تو سونوت بوده مشکلی نبوده دکتر هم حرفی نزده.

ممنون که گفتی عزیزم😍

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
انشاالله به سلامتی و دل خوش. شایدم تو سونوت بوده مشکلی نبوده دکتر هم حرفی نزده. ممنون که گفتی عزیز ...

قربونت عزیزدلم دیروزرفتم دکترگفت ن طبیعیه مشکلی نیس

دخترنازم منتظرتم مامانی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قربونت عزیزدلم دیروزرفتم دکترگفت ن طبیعیه مشکلی نیس

خدارو صد هزااار مرتبه شکر

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
بهمن ماه🥴دوسدارم زودبگذرع

عزیزم

من احساس میکنم دلم واسه تکوناش تنگ میشه.البته سه ماه اخر سخت میشه

عزیزم من احساس میکنم دلم واسه تکوناش تنگ میشه.البته سه ماه اخر سخت میشه

اونکه اره مخصوصاحاملگی😍

ولی اخراش آدم خسته میشه 

راسی گفتی واکسن زده بودی؟

دخترنازم منتظرتم مامانی
اونکه اره مخصوصاحاملگی😍 ولی اخراش آدم خسته میشه  راسی گفتی واکسن زده بودی؟

دکترم اجازه نداد بزنم.

شما چیکار کردی؟

واسه نی نی چیا خریدی؟رسمتون چه جوری خود میخری یا خانوادت؟

من بچه دوممه عزیزم فعلاتوخونه ای گرفتم مثلاسرهمیای نوزادی پسرم نوعه اصنم زیادنپوشیده نوزادیاشوچون اونم بهمنیه و دوماه بیشترنشدبپوشه پسرمم دوسالشه خیلی لباس دارم ک سفیده دخترپسرنداره صددرصدسرهمی کاپشنی ک نمیخرم چون دارم نوی نوووو انگارالان خریدی ولی سرویس خواب پتو ست لباس بیمارستانی میخرم براش وچندس دیگه توخونه بقیشم ک دارم ست کالسکه پسرم چرم قهوه ای کرمه ازین خارجیاس نوی نو هنوزم خودش کوچیکه استفاده میکنم اماسوهرم گف لازم باشه بفروشیمش یکی ازین کالسکهای دوقلوبخریم کیفشم دارم روروئکشم دارم انگارهمچیشودارم سرویس خوابم ک میخوام بگیرم چون پسرم کوچیکه هنوز و خیلی وابسته پتوبالشتشه نمیده مجبورم ک بگیرم

دخترنازم منتظرتم مامانی
جدی چرااجازه نداد؟

گفت احتمال عوارض توی دراز مدت واسه بچه هست من نمیتونم مسیولیت جنینتونو به عهده بگیرم.

راستش اون خانومه هم که پرونده بهداشت برام باز کرد گفت نزن بذار 42روز بعد زایمان

من بچه دوممه عزیزم فعلاتوخونه ای گرفتم مثلاسرهمیای نوزادی پسرم نوعه اصنم زیادنپوشیده نوزادیاشوچون او ...

انشاالله که به سلامتی و دل خوش منم بچه دومم هست اما راستش اون دیگه مردی شده واسه خودش چند سال پیش دادم بیرون همشو فکرشو نمیکردم استفادم بشه.مجبور شدم همشو بخرم