2777
2789
عنوان

ختم گروهی صلوات

217 بازدید | 25 پست

124000تا صلوات به نیت حاجت روایی همه اعضای ختم     حضرت موسی به خداگفت چیکارکنم که دعام براورده شه؟ پروردگار فرمود بازبانی دعا کن که باان گناه نکرده ای حضرت موسی فرمود چطور؟ فرمود توبازبان دیگران گناه نکرده ای  لطفا تعدادتون رو ذکرکنید   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منتظر خبرحاجت رواییت هستم دیگه دعا نکن شکرکن که اون حاجتوبهت دادن اینطوری بیشتر جواب میده   &nb ...

من راستش یه سری نشونه ها بعد از سه سال دیدم ولی دوباره انگار یه سری مشکل افتاده تو کارم💔💔😭😭😭

انگار دوباره راهم بسته شده😭😭😭😭

چه گویم که خود ناگفته بهتر میداند💜✨️‌‌‌                                 ‌ یا اباالفضل العباس🤍
من راستش یه سری نشونه ها بعد از سه سال دیدم ولی دوباره انگار یه سری مشکل افتاده تو کارم💔💔😭😭😭 ا ...

نشونه ها همیشه واسه من حکم اینو داشته که ببین بنده من حاجتت و دادم و دارم بهت نشونه میدم پس اماده و قوی باش قراره دوتایی بزنیم تو دل مشکلات ولی خیالت راحت تهش اونی میشه که می خوای فقط تو کم نیار              من به مصلحت نبودن اعتقادی ندارم باور دارم خدایی که تونسته حاجت بده این تواناییم داره که به صلاحشم بکنه    و یه جمله رو رو ی قلبم حک کردم از امام علی که هرچیئ حدیث راجب دعا و حاجت داریم برگرفته ازااین حدیثه(((تو دری وزییاااااااااد بزنی بالاخره باز میشه)))

نشونه ها همیشه واسه من حکم اینو داشته که ببین بنده من حاجتت و دادم و دارم بهت نشونه میدم پس اماده و ...

واااااایییی منمم همین نظرو دارم😔😔😭😭😭

میگم اگه به صلاح نبود که نشونه هم نشونم نمیدادن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

فقط دیگه طااقتم طاق شده😭😭😭😭😭

از وقتی که نشونه دیدم بدتر بیقرار شدم😭😭😭😭😭

چه گویم که خود ناگفته بهتر میداند💜✨️‌‌‌                                 ‌ یا اباالفضل العباس🤍
نشونه ها همیشه واسه من حکم اینو داشته که ببین بنده من حاجتت و دادم و دارم بهت نشونه میدم پس اماده و ...

چند وقت بعد از دیدن نشونه ها حاجتتونو گرفتین؟؟؟😔😔😔

واااااایییی منمم همین نظرو دارم😔😔😭😭😭 میگم اگه به صلاح نبود که نشونه هم نشونم نمیدادن😭😭😭😭😭 ...

میفهممت حتماباید این روزارو بگزرونی که بارروی دوش بعد حاجت روواییت کمترشه

میفهممت حتماباید این روزارو بگزرونی که بارروی دوش بعد حاجت روواییت کمترشه

😭😭😭😔😔😔😔