124000تا صلوات به نیت حاجت روایی همه اعضای ختم حضرت موسی به خداگفت چیکارکنم که دعام براورده شه؟ پروردگار فرمود بازبانی دعا کن که باان گناه نکرده ای حضرت موسی فرمود چطور؟ فرمود توبازبان دیگران گناه نکرده ای لطفا تعدادتون رو ذکرکنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من راستش یه سری نشونه ها بعد از سه سال دیدم ولی دوباره انگار یه سری مشکل افتاده تو کارم💔💔😭😭😭 ا ...
نشونه ها همیشه واسه من حکم اینو داشته که ببین بنده من حاجتت و دادم و دارم بهت نشونه میدم پس اماده و قوی باش قراره دوتایی بزنیم تو دل مشکلات ولی خیالت راحت تهش اونی میشه که می خوای فقط تو کم نیار من به مصلحت نبودن اعتقادی ندارم باور دارم خدایی که تونسته حاجت بده این تواناییم داره که به صلاحشم بکنه و یه جمله رو رو ی قلبم حک کردم از امام علی که هرچیئ حدیث راجب دعا و حاجت داریم برگرفته ازااین حدیثه(((تو دری وزییاااااااااد بزنی بالاخره باز میشه)))