2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دکتر تشخص‌داد؟و بعدش شنواییت بهتر شد؟من میشنوم ولی نامفهموم

راستش من گوشم سوت می‌کشه دکتر گفت شست‌وشو بده این کارم کردم ولی سوت گوشم خوب نشد ولی روز های اول شست‌وشو گوشم شنواییش خیلی زیاد شده بود 

❤️
درد نداره یه حس خاص ناخوشایند داره فقط،هزینه هم مثل آمپول متغیر هست هرجا آمپول میزنی قیمت و کار تزری ...

تو مطبش انجام میده دکتر اولین باره میرم نمیدونم کارش چطوره

اخه میگن با یه میله ی باریک خارج میکنن خیلی میترسم

ن اصلا اینطور نیست....

واسه من میله نبود....

ی موادی درست کرد.تو ی آمپول خیلی بزرگ ریخت.(مثه آمپول بود)

بعد با فشار میریزه تو گوش و پاکسازی میشه

واسه من اینطوری بود.اصلاااا ب هیچ وجه دردناشت

یکم سرم گیج رفت ک ده دیقه دراز کشیدم اوکی شدم 

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
راستش من گوشم سوت می‌کشه دکتر گفت شست‌وشو بده این کارم کردم ولی سوت گوشم خوب نشد ولی روز های اول شست ...

عزیزم مادر منم اینطوری شد دکترش گفت مربوط به اعصابشه.ایشالا منم‌مشکلم حل بشه

اینو خودم باید بگم یا دکتر تشخص میده؟شنیده بودم با یه میله ی باریک جرمارو خارج میکنه

آره اون میله باریکه خوبه ساکشن هست 

راستش من گوشم رو ۳بار شست و شو دادم ۲بارش رو ساکشن کرد یک بارش هم شست و شو باآب بود 

توی این چند بار شست و شو ها متوجه شدم باآب اگه بعدا مراقب نباشیم گوش ممکنه عفونت کنه

❤️
ن اصلا اینطور نیست.... واسه من میله نبود.... ی موادی درست کرد.تو ی آمپول خیلی بزرگ ریخت.(مثه آمپول ...

وای بیشتر ترسیدم😁بعد اون مواد چطوری خارج شد؟من آستانه ی تحمل دردم به شدت پایینه 

آره اون میله باریکه خوبه ساکشن هست  راستش من گوشم رو ۳بار شست و شو دادم ۲بارش رو ساکشن کرد یک ...

آها پس‌منم بگم ساکشن کنه همه ی دکترا هردو رو انجام‌میدن نه؟من از منشیش نپرسیدم فقط زنگ زدم وقت گرفتم😐

وای بیشتر ترسیدم😁بعد اون مواد چطوری خارج شد؟من آستانه ی تحمل دردم به شدت پایینه 

چرا بترسی دیوونه

اصلا درد نداره ک....گردنتو خم میکنی ی ظرف زیر گوشت میگیره میریزه تو اون....

حالیتم نمیشه

باورت شاید نشه...ولی من خوشم میومد اینکارو مبکرد😜

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇