2777
2789
سلام دیشب خواب میدیدم سینه هام سفت وپرشیر شدن تا همسرم اومد دست بزنه از ۴ تا سوراخ سرسینه ام مثل فوا ...

سلام عزیزم تعبیر قرانی خواب شما بر این هست که از قران دور نشوید اگر شخص گمراه کننده وکافری در زندگی امده با پناه بردن برخدا و رسولش او رادور کنید تا درروز محشر پشیمان نباشید.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

با اجازه ی استارتر ان شااله خیره نگران نباش بعضی جاها تعبیر خیر هم شده  در ضمن امام صادق گفت ...

خواهش میکنم عزیزم. من هم اتفاقا براین خیلی مقید هستم وبه دوستان هم گفتم اصلا نیازی نیست موضوعی که خواب دیدید مطرح کنید فقط بگید چه تاریخی از ماه خواب دیدید

سلام من دیشب خواب دیدم که یه عالمه مورچه توی خونمون پیاده روی راه انداختن خیلی زیاد بودن بعد من یه ...

خواب دیشبتون خبر از رحمت وخیر هست. واینکه هرلحظه از عمرتو‌شاکر خدا باشید وخداروسپاس بگید. خواب هفته قبل تا تاریخ نگید نمیتونم عزیزم

بله عزیزم ازطریق قران. مضمون خواب اصلا مهم نیست فقط اینکه چه شبی چه تاریخی خواب دیدین

ممنون عزیز

ببینین ۱۳ مرداد دم اذان صبح بود تا حدود ساعت ۷. خواب یک حسینیه رو میدیدم که حاج آقای سیدی تشریف داشتن چشم انتظار فردی بودم ولی نیومدن

سلام. من شب جمعه ۱۴ شوال خواب دیدم که رفتم حرم امام رضا خیلی نزدیک ضریح وایستادم دارم‌ برای حاجتم گریه میکنم بعد از گریه انگار حاجتم از امام رضا گرفته بودم خوشحال بودم.

یـا رب تو چـنان کن کـه پریشان نشـوم...✨