2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑کارش اشتباه بود طفلی چیکار به اون داشت

یه اون نگفت

به من گفت این چرا اینجاس

گفتم بازمن مقصرم خب اومده ازخونشون دربسته شده چکارش کنم 

رفت درخونه همسایه روباز کنه دید نمیتونه اومد فرستادیمش خونه واحد دیگه اونم فرستاد خونه دوست دیگه

بیچاره بچه

مقصرمادرشه کلید نمیگم به من بده به اون دوست صمیمی اش بده اینجور بچه اش آواره نشه یاببره رستوران پیشش

اهااا اره اینم هست ولی شوهرتون باید خودداری می‌کرد 

چهارروزه ناهار پسرهمسایه میاد خونمون

خودشوهرم میره میارتش 

کشتی میگیره

دیروز کلی براش ماهی پاک کرد تیغ نخوره و..

امروز جن زده بود تارسید دعوا

پسرم اینقدرعاشقشه گفتم پارک دم خونه باهم میریم دیگه پدرش نمیتونه بگه چرا توپارک باهمین والا بچه ها ...

شما صلاح خودتونو بهتر میدونید و شاید همسرتون عصبی بوده از جای دیگه.ولی من اگه همسرم رضایت نداشت و دلیل اورد سعی میکنم رابطمو کم یا قطع کنم درحد سلامو احوالپرسی ساده

دردم از یار است و درمان نیز هم
شما صلاح خودتونو بهتر میدونید و شاید همسرتون عصبی بوده از جای دیگه.ولی من اگه همسرم رضایت نداشت و دل ...

رضایت داشت از ۵تا۸باهم باشن

روزها پسرمن درس داره اونم مهدکودکه

امروز یهو اینجور کرد 

میکه مادرش پرروئه گفتم خب رک بگو دوست ندارم بیاد

من به مادرش میگفتم نه اینجور

رضایت داشت از ۵تا۸باهم باشن روزها پسرمن درس داره اونم مهدکودکه امروز یهو اینجور کرد  میکه ما ...

در بد بودن رفتار همسرتون شکی نیست باید به شکل دیگه ابراز نارضایتی میکرد ولی عزیزم 4روز ناهار خونه شما بودن واقعا یکم زیاده مادرشون باید درک میکردن شاید هرکسی دیگه هم جای همسرتون بود ناراحت میشد ولی برخوردشون بااین قضیه بد بوده

من خواب بودم پاشدم برم دسشویی دیگه خوابم نبرد پنجره هم باز بوده از سرما یخ زدم دیگه خوابم پرید 

چه حس خوبی داد توصیفتون

خواب تو سرما رو دوس دارم.دوباره بری زیرپتو که گرم بشی😍😌

در بد بودن رفتار همسرتون شکی نیست باید به شکل دیگه ابراز نارضایتی میکرد ولی عزیزم 4روز ناهار خونه شم ...

بله من کلا مهمان نوازم سالها این مدل باراومدم صدنفرسرزده بیان آمادگی دارم

بچه اش کم اشتهاس خیلی 

طفلی آزاری نداره باپسرم بازی میکنن تواتاقش کارتن میبینن بامن کیک میپزیم خلاصه خوش میگذره ومن خوشحال بودم پسرم تک فرزنده روحش غنی میشه

شوهرم یه دوراهی کاری براپیش اومده اما صداش صبحی خوب بود نمیدونستم یهو اینجورمیکنه