2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم اینجا زجهمیزنم برا بچه خخخ بعد تو نخاستی میدادیش ب من خب 🤪🤪

عزیزم برات دعا میکنم😘هیچی بچه خودت نمیشه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
تو کی از دادی؟بتات چند بود؟

من ی هفته بعد تاخیر ،بی بی میزارم،تست وایتکس میزنم ،بعد میرم ازمایش خون

تازه وایتکس رو بیشتر از بی بی چک قبول دارم

تجربه من میگه صبوری بهتر از عجله ست،تازه من بعد ی هفته بی بی خط کمرنگ میندازه،و عدد بیتا پایببنه،نمیرم دکتر تا ۷هفته،میرم واسا تشکیل قلب

این روزها خودش سپری میسه،اگه بهش فکر نکنی زودتر میگذره و بارداری زودتر اتفاق میوفته

تو مرا جان وجهانی
من ی هفته بعد تاخیر ،بی بی میزارم،تست وایتکس میزنم ،بعد میرم ازمایش خون تازه وایتکس رو بیشتر از بی ...

سلام ببخشید شما قبل اینکه بی بی مثبت شه تست وایتکس انجام دادین.برا من تست وایتکس و جوش شیرین مثبته ولی بی بی چکم منفیه بعدتاخیر هنوز!

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
سلام ببخشید شما قبل اینکه بی بی مثبت شه تست وایتکس انجام دادین.برا من تست وایتکس و جوش شیرین مثبته و ...

چند روز تاخیر.؟؟من چون پریودم منظمه بعد ی هفته

تو مرا جان وجهانی
چند روز تاخیر.؟؟من چون پریودم منظمه بعد ی هفته

بعد ده روز،نمیدونم چرا بی بی منفی میشه فقط.همه تستای بارداری خانگی دیگ برام مثبت میشه.شما ک بارداری الان اوایلش واژن هم گاهی تیر کوچولو میکشه درسته؟برا من اینجوریم میشه.درد پریودیم دارم بعضی وقتا

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم