2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه دستت آزاده بخارووووون براش 😆😆😆😆 خب راه حل میخواد رفیق 😉

بره دکتر اینجا چ کمکی از دستمون براش برمیاد ی عده مرد و مریض ریختن سایت

عاشق اشعار شاعرایی مثل حافظم روح این شاعر بزرگ شاد🥰

لباس زیر نپوش همیشه خودتو با دستمال نخی خشک کن رابطه رو فعلا کمتر 

اینقد حساسم لباس زیرا هر روز عوض میکنم بعد که شستم اتو میکنم همه با دستمال نخی خودمو خشک میکنم😭

اینقد حساسم لباس زیرا هر روز عوض میکنم بعد که شستم اتو میکنم همه با دستمال نخی خودمو خشک میکنم😭

شوهرت درمان بسه احتمالااز ایشون منتقل میشه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بره دکتر اینجا چ کمکی از دستمون براش برمیاد ی عده مرد و مریض ریختن سایت

راست میگی.....

ببخش رفیق باهات شوخی کردم تو رو خدا به دل نگیری 😍😍😍😍😍

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
نه عزیزم...گاهی وقتا شوخیم خوبه.

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍

هرگز به کسی حسادت نکن :                                   بخاطر نعمتی که خدا به او داده :                              زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته          و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند  چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹   🤗خدایا شکرت 🤗     

هرگز به کسی حسادت نکن :                                   بخاطر نعمتی که خدا به او داده :                              زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته          و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند  چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹   🤗خدایا شکرت 🤗     

از اینا استفاده کن خوب میشی انشالله 

من خودم استفاده کردم