2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها..... پنکیک تو اپلیکیشن ویسگون دیدم..... نمیتونم دستورشو پیدا کنم... کسی هست واسم بگیره دستورشو؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

پیتزا

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               

سوسیس بندری .مادربزرگ شوهرم فوت کرده دیروز گفتم از مراسم میای برا منم شام بیار اومد گف خسیسا اصلا شام درست نکردن😐😢

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

بندری خوردم،عدسی هم بود،برنج و هات داگم بود😁

♥ب خودم قول دادم یه «من» بهتر شم.یه دختر پر از انرژی و شاد.قول دادم ادم درون گرای سابق رو رها کنم.قول دادم بیشتر کتاب بخونم،گلای رنگی برا خودم بخرم و هر روز صبح بوشون کنم،قول دادم از الان برای فرزندانم در اینده مامان خوبی باشم♥قول دادم از الان به جای حرص خوردن از دست خانواده مادری و شوهری به پیشرفت و ارتقای خودم فکر کنم♥ من یه «من» جدیدم