2821
2789
دعاکن مشکل داداشم حل شه اسمش رضاس یه زن خوب گیرش بیاد.  دعاکن مشکل مالی خودمونم حل شه شوهرم خی ...

انشاالله حاجت رواشی گلم خدا مشکلاتت حل کنه عزیزم برات دعاکردم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انشاالله ب حق آقا شاهچراغ حاجت رواشی عزیزدلم💞💞💞🙏🙏🙏🙏🙏

الهی دورت بگردم الهی فدات شم 

تو یه نشانه الهی هستی 🙏🏻🙏🏻💚💚💚💚💚💚💚که اومدی واسم دعا کنی

انشاالله هر چی از خدا میخوایی بهت بده

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

برا ظهور امام زمان 

و هرچی صلاحمونه خدا اونو سر راهمون قرار بده 

حاجت روا باشی عزیزم 🌷

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
ممنون عزیز دلم  @نیلی_83    

ممنونم عزیزمص

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

نوا  مرسی استارتر جان ❤

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
@hyat222    

ممنون رویا جونی 😘😘😘

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
الهی دورت بگردم الهی فدات شم  تو یه نشانه الهی هستی 🙏🏻🙏🏻💚💚💚💚💚💚💚که اومدی واسم دعا کن ...

فداتشم دوست خوب ومهربونم کلی برات دعاکردم انشاالله تاآخر همین ماه خبرای خوب ومعجزه رو میبینی تو زندگیت اون موقع دعام کن واسه داداشم تصادف کرده ضربه مغزی شده بود الان ی کم فراموشی داره وعصبیه 

مطمئن باش خواست برآورده میشه بعدا برام دعاکن وقتی ب خواست رسیدی فراموشم نکن😘😘😘💗💗💗💗💗💗💗💗💗💜💜💜💜🌹🌹🌹🌹🌹🌹

فریبا  الهی حاجت روا بشی  دعا کن نی نیم سالم و صالح و خوشگل بدنیا بیاد  زن داداشمم ...

نی نی خودت انشاالله سالم بدنیا میاد عزیزم حسش کردم ولی زن داداشت خرداد ماه آینده باردارم یشه ب امید خدا💗💗💗💗🙏🙏🙏🙏🙏براش خیلی دعا میکنم

نی نی خودت انشاالله سالم بدنیا میاد عزیزم حسش کردم ولی زن داداشت خرداد ماه آینده باردارم یشه ب امید ...

مرسی قربونت برم 

خدا کنه سال دیگه باردار بشه ما به همونم راضی هستیم و خداروشکر میکنیم😍

منم برای شفای داداشت دعا میکنم عزیزم

مرسی قربونت برم  خدا کنه سال دیگه باردار بشه ما به همونم راضی هستیم و خداروشکر میکنیم😍 منم ب ...

فدای دل پاک و مهربونت گلم انشاالله ب حق همین آقا شاهچراغ ب خواستت برسی و خوشحال شی عزیزم 

نینیت پسره؟