2777
2789
عنوان

فرش عروس

275 بازدید | 16 پست

سلام تقریبا یه ماه دیگه عروسیمه و شهر ما رسمه که عروس یه فرش میخره وبقیشو داماد 

بیشترعروس و دامادها برای خرید فرش باهم میرند که فرش داخل پذیرایی باهم جفت بشه .

حالا شوهرمن میگه شما برید فرش بخرید بعد بیا نشونم بده که بریم ماهم مثله همون بخریم 

همش دارم ازدست خانوادش حرص میخورم که اینطوری گفتند میترسم مثله هم نشه وتوی چیدمان بد میشه .نمیدونم دیگه چیکارکنم از دستشون خسته شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیکارید شوهر میکنید؟ 😂

لطفا امضامو تا آخر بخونید: کاربری چندممه. لطفا قبل از این که تعلیقم کنید اخطار بدید. معمولا آدم دلتنگی هستم. دلم حتی برای بقال سر کوچه هم تنگ میشه. گاهی هم دلم برای بدترین آدمای زندگیم تنگ میشه چون خوبیاشونو هم دیده بودم. بیاید برای رفته‌های زندگیمون فاتحه بفرستیم. اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه. سفرشون به سلامت. اگر تو تاپیکی سوال دارویی داشتن یا میخواستن فیلم، سریال، کتاب یا موزیک بهشون معرفی بشه، منو تگ کنید. جریان نام کاربریم اینه که چند سال پیش یه دوست مجازی داشتم که تو چت‌روم گُلدچت باهم آشنا شده بودیم. نام کاربریش دختر خوب بود و اسمش نازنین‌شکیبا. از یه روزی به بعد دیگه تو یاهومسنجر آنلاین نشد. خطش هم خاموش شد. از اون روز همه‌جا نام کاربریمو میذارم دختر خوب به امید این که پیداش کنم. مادرم بیماری نوروپاتی داره. میشه برای سلامتیش و بهبودیش یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم.

عزیزم نگرانی نداره. شما صبر کن هروقت ایشون امادگی داشت باهم بخرید. 

یا بخرید. بعدا اگه اون مغازه نداشت، به دفتر فروش اصلی شرکت زنگ بزنید براتون می‌فرستن. اگه مارکش معتبر باشه.

یا موقع خرید، بیعانه بدید که جفتش رو واسه تون نگه داره.

خانوادش بهش گفتند این کاررا انجام بدیم .دلیله کارشون راهم نگفت

بگو نمیشه فرش باید ست باشه البته شاید خواستن تو با سلیقه خودت بخری و اونا دخالت نکنن 

به فروشنده بگو جفتشو واست نگه داره تا برن بخرنش بیعانه بده

عزیزم نگرانی نداره. شما صبر کن هروقت ایشون امادگی داشت باهم بخرید.  یا بخرید. بعدا اگه اون مغا ...

کلا نمیخاند که خانواده ها باهم باشند و گفتند شما بخرید بعد ما میخریم 

آخه بابام بهش گفته بود که چه موقع باهم بریم فرش بخریم که مثله هم بشه که امشب گفت شما برید تنهایی بخرید

کلا نمیخاند که خانواده ها باهم باشند و گفتند شما بخرید بعد ما میخریم  آخه بابام بهش گفته بود ک ...

بازم اشکالی نداره، دوتا راه دیگه هم پیشنهاد دادم. میتونی به اونا هم فکر کنی.

*البته اگه کلا قراره خانواده اش لج کنن و خودش هم گوش به فرمان اونا باشه، حتما یه تجدید نظری تو رابطه بکن.

چه شهری هستین چه عجیب من اگه دامادمیشدم میگفتم قربونت بذار یه فرشم خودم بخرم اسمم بد در نره   & ...

اطراف اصفهان هستیم خب خانواده عروس همه ی جهاز رو خودشون میخرن و داماد هیچی نمیخره(  وفقط تشک تخت وفرش ها با خانواده داماد هست )

کلا نمیخاند که خانواده ها باهم باشند و گفتند شما بخرید بعد ما میخریم  آخه بابام بهش گفته بود ک ...

خب عزیزم از هر جا میخری بگو جفتشو نگه داره برات 

من فرش خریدم شماره بهم داد گفت اگه جفتش یا پادری و راهرو خواستین هر موقع که بود تماس بگیرین براتون می‌فرستیم حتی لازم نیست حضوری بیاین

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اطراف اصفهان هستیم خب خانواده عروس همه ی جهاز رو خودشون میخرن و داماد هیچی نمیخره(  وفقط تشک تخ ...

عروس خانم خودت بد توضیح دادی زودترمیگفتی ولش کن خودت بخر بعد پول یکیشوبگیرازش

ولی خودم فکرمیکنم میخاند توکارهام دخالت نکنند واج کردن بهم چون قبل از محرم قراربود عروسی بگیریم که بین من وشوهرم دعوا افتاد به خاطر جهیزیه که اونها  میگفتند جهیزیه یخچالت و...حتما این مارک و وسایل رابگید که منم بهشون گفتم دخالت تو هیچ کدوم کارهام نکنید