2777
2789
من هرماه هزارتا علائم داشتم این ماه هیییچ حتی ترشح هم نداشتم 

منم ماهی که باردار بودم اصلا علایم نداشتن فقط یه بار سرم گیج رفت 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مبارک    خانومی برا منم دعا کن

چشم حتما فعلا تو شوکم اصلا نمیدونم چجوریم یه حالیم بخدا برا تک تک کسایی که منتظرن دعا کردم وای چقدر گریه کردم الان مثل چی گریه میکردممم

🤍

وای وقتی اسی گفت باور نمیکنم اشکم ریخت بخدا خیلی حس شیرینه این حس نابو بدا همه چشم انتظارا از خدا میخوام خدایا ببین ماهارو داریم پری میزنیم برا بچه سالم 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
چشم حتما فعلا تو شوکم اصلا نمیدونم چجوریم یه حالیم بخدا برا تک تک کسایی که منتظرن دعا کردم وای چقدر ...

خداروشکر من چون خودم منتظرم حالتو درک میکنم ان شالله به سلامتی

چشم حتما فعلا تو شوکم اصلا نمیدونم چجوریم یه حالیم بخدا برا تک تک کسایی که منتظرن دعا کردم وای چقدر ...

شوهرت میدونه؟

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
مبارکه منم امروز زدم 😞 منفی شد به امید شادی همه منتظرا 🙏🙏🙏

من هزاررر تا بی بی منفی دیدم برا همش تاپیک زدم اعصابمو خالی کردم بلخره مییشه امید داشته باش برام دعا کنین درست باشه آزمایشم مثبت بشه 

🤍

مبارکه عزیزم برا منم دعا کن 😘😘

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير
شوهرت میدونه؟

آررره خودش بهم گفت اینقدر گفت بی بی بزن هرچی گفتم زوده مشخص نمیشه آخر الان مجبورم کرد رفتم زدم گزاشتم رو کمد هنوز رو زمین ننشسته بودم دیدم داره بوسم میگه میگه مثبته سر یک ثانیه مثبت شد هندزم تو شوکم فکر میکنم خوابم

🤍
آررره خودش بهم گفت اینقدر گفت بی بی بزن هرچی گفتم زوده مشخص نمیشه آخر الان مجبورم کرد رفتم زدم گزاشت ...

عزیز حال الانتو با شوهرت خیلی دوس دارم خیلی شیرینه خیلی خیلی ...امیدوارم شنبه از بدی مثبت بشه یه بچه سالم خوشگل اون تو باشه ......فقط تروخدا از ته دلت برام دعا 

2790
2778
2791
2779
2792