2821
2789
عنوان

مرد فحاش

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 33 پست
اره احساس میکنم کسی رو بعد از اون نمیتونم دوس داشته باشم

منظورم این بود ولش کن بدرد نمی خوره 

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معلومه که نه میدونی چرا؟ چون من با کسی ارتباط میگیرم که اولین کاری که میتونه برام انجام بده احترام گ ...

گفتن اینکه تموم کنیم سخته

بعدش میتونم حال خوبی داشته باشم؟

اره احساس میکنم کسی رو بعد از اون نمیتونم دوس داشته باشم

اصلا اینجوری نیست 

منم ۴ سال تو ی رابطه سمی بودم 

البته نه به اندازه طرف تو اینقدر بخواد بد بااشه 

اما کلا سوهان روح بود کنارش ارامش نداشتم 

الان بعد ۴ سال گذاشتمش کنارر خیلی راحت دوباره به زندگی برگشتم و هرلحظه خدارو شکر میکنم که اشتباه نکردم و برای همیشه کات کردم

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
گفتن اینکه تموم کنیم سخته بعدش میتونم حال خوبی داشته باشم؟

معلومه که میتونی این اتفاقا ینی انتخاب یه ادم اشتباه واسه هزاران نفر اتفاق افتاده بعدشم که تموم کردن حالشونم خوب شده به این فک کن اگه باهاش ادامه بدی تهش چی میشع بهتر نمیشه که هیچ بدترم میشه 

معلومه که میتونی این اتفاقا ینی انتخاب یه ادم اشتباه واسه هزاران نفر اتفاق افتاده بعدشم که تموم ...

درست میگی مرسی از حرفای دل گرم کنندت بانوی مهربون♥️

چقدر قوی  خودت گفتی کات؟دلیلت منطقی بود؟

قوی شدم 

من به امید تغییرش رفتارش باهاش موندم حتا باهم روانشناس م رفتیم 

اره اردیبهشت ۹۹ گفتم کات و تموم بشه برای همیشه 

خلاصه اون هی اومداومد رفت 

حتی خواهر و برادرش پسر دایی اومدن واسطه تت گفتم محاله برگردم 

دلیل من این بود بشدت بی مسوولیت بود قدرنشناس بود در عین حال پرتوقع خیلی ایراد میگرفت قدرمو نمیدونست زود عصبی میشد 

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
درست میگی مرسی از حرفای دل گرم کنندت بانوی مهربون♥️

عزیییزم ببین من خودمم تو رابطه ی اشتباه بودم حالا نه به این شدت که فحش بده و اینا اما بهم نمیخوردیم و مدام قهر میکرد و عصبی میشد و هی کات میکرد وبرمیگشت ولی یه جا به خودم اومدم دیدم من دارم چیکار میکنم اخرش که جی بعدم میخواد بدترم بشه تمومش کردم نمیگم اسون بود اما درست جند ماه بعد خداروشکر میکردم که دیگه نبود تو زندگیم

قوی شدم  من به امید تغییرش رفتارش باهاش موندم حتا باهم روانشناس م رفتیم  اره اردیبهشت ۹۹ ...

دقیقا برا منم هرکاریو که میکنم نمیبینه اون یه درصد کاری که نمیکنم رو میبینه

همه حرفامو به منظور میگیره  بد برداشت میکنه

عصبیم که فوق العاده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز