2777
2789
عنوان

خیلی بددهنه

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مث منی شوهر منم همینه فوش نمیده اما تا دلت بخاد توهین و تیکه

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره
چی بهش بگم خواهر

نمیدونم چطور شخصیتی داره، ولی بهش بگو این طرز حرف زدن بخاطر همین مسئله ای نه در شان خودشه نه در شان تو، براش خط قرمزاتو مشخص کن نمیشه از الان هرچی از دهنش درمیاد بگه که

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست

الان هرچی میگیم هی دوکلمه میگی دوسش دارم و فلان

دوروز دیگه با یه بچه تو بغلت نمیدونی چه خاکی کنی

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اره

فقط خواهش میکنم از همین الان جداشو اگه نمیخوای خودتو یه عمر بدبخت کنی حتی به بابات بگو ببین بازم راضیه دخترش با همچین مردی ازدواج کنه؟؟ من مامانم و بابام از اول زندگی و نامزدی مشکل داشتن، همچنان هرروز مشکلا بیشتر میشه بااینکه دوتا بچه هم اوردن من به شخصه فقط ارزوی مرگ دارم و همه چیو از چشم اونا میبینم، که باعث شدن زندگی من بشه این. مردا هیچوقت عوض نمیشه حتی اگه بیفته به پات ! به خاطر خودتم نشده بخاطر بچه ای که قراره دراینده مث من شمارو نفرین کنه بکش کنار و خودتو بدبخت نکن با جمله ی *بابام نمیزاره*

بخدا اجی الانم همش تحدیدم میکنه پیشم باشی دهنتو خورد میکنم

شوهر منم تهدید میکنه😔

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره
اگه طلاق بخام بابام میکشتم

اولا که نمیکشه، دوما ببخشید کشته شدن خیلی بهتر از یه عمرررر بدبخت کردن خودت با دستای خودت و رفتن زیر بار ظلمه این آقا مشخصه مشکل روانی داره کاملا واقعا چطور میخوای ادامه بدی؟؟؟؟ به بابات اینارو بگی بازم میکشتت؟ به مامانت بگو. هرچی باشه دخترشی.

همسر بیشعور منم بددهنه ولی بهدمن جرعت نداشت دیشب برای اولین بار بهم فحش ناموس داد اونم به مادرم(مادرتو گ...م) خیلی حرفش زشت بود اصلا نمیتونم فراموش کنم همه حسم نسبت بهش ازبین رفته بدم اومده ازش گناه من چی بود که همچین آدمی باید میومد تو زندگیم خدا

ممنونم از راهنماییت

باز شرمنده چیز بیشتری به ذهنم نمیرسه انشالله خوشبخت بشی

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست