2777
2789
عنوان

موی کم پشت😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بگو تو رو خدا من ناامید ناامید شدم دیگه

ااول باید ریشه مو رو قوی کنی.اگه کمبود اهن داری هر روز بعد صبحانه یه هماتینیک و ب 1بخور.قرص بیوتین بخر بعد ناهار بخور.میتونی هیرویت هم بخوری.حتما زینک بخور.حالا میریم سراغ بقیه کارها...سبزی خوردنتو شنبلیله کن.شنبلیله باعث ضخیم شدن مو میشه.هر روز بخور .هم سبزیشو هم تخمشو.اب پیاز و ترکیب سیب زمینی و یه ق عسل و الوده ورا باهم و اب شنبلیله و اب برنج اینا عالیه.موهاتو پر میکنه.فقط تا سه ماه استفاده کن.محلول خرگوشک بخر از عطاری و محلول رزماری هر روز بزن نیاز نیس بشوری.سبوس برنج بخور .میری حمام بشین موهاتو بشور.اصلا شانه نز ن داخل حمام.شانه چوبی انتخاب کن.از شامپو زیاد استفاده نکن موهاتو با اب خالی بشور اولش سخته ولی زود عادت میکنی.بعد یه ماه روغن تراپی کن.روغن ک و ن مرغ با قرص ال دی.روغن سیاهدانه عالی.کندش عالی.نارگیل عالی.طبق طبع سرت یه روغن انتخاب کن.بهترین روغن روغن ترکیبیه.ترکیب سیاهدانه و مورد و نارگیل.طمین باش موهات عالی میشه فقط صبر کن و دلسرد نشو.روغن کندش و زیتون اصل عالی