2777
2789
عنوان

وای چیکار کنم 🥺😭

162 بازدید | 19 پست

فرض کنین زن عموهاتون و دختر عمو و پسر عمو هاتون

بخاطر حس محبتی ک پدر بزرگ و مادربزرگ‌تون نسبت ب شما دارن حسودی میکنن

و زنعموتون بیاد بگه دیگه تو جمع های ما نیا توجه آقا جون فقط رو توعه بچه ها اذیت میشن

دیگه نیا تو جمع های ما 

بعد از اینکه کلی دلتون شکست🤕😪

عکس العملتون چیه ؟

فردا هم جمعس همه اونجان مادر بزرگم میگف بیا 

موندم چکار کنم 😔

اگر برم عکس العملم چی باشه؟

یا کلا نرم ؟

واقعا حسودی خیلی بده حسود نباشیم

خانوم معلم آیندم😍‌ واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم والا تا حالا از این شانسا نداشتیم 

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد

برو ولش کن چ حرفا ب خاطر پدر بزرگ مادر بزرگت برو

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

میرم

و فک میکنم چیزی نشنیدم.محلم نمیدم

یعنی چی  

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
ینی کلا حرف نزنم؟

چرا حرف بزن به نظرم حرف نزنی بیشتر باهات بد میشن ولی تحت تاثیرشون نباش که مثلا گفتن نیا تو جمع تو هم نری😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️