2777
2789
ممنون فدات.سرهمی ازونا که شلوارش بلنده یا شورتیا

شلوار بلند.

از اون شورتیا اسمش زیر دکمه داره .زیر دکمه دار بگیر واسه خونش

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما که تجربه داری بنظرت چکار کنم؟

من یه بسته ۲۰ تیکه خریدم ارزونش رو خریدم چون زودم کوچک میشه مثلا کل بیست تیکه به اندازه چهار پنج تا تیکه لباس بود خوب بود ولی شما تا میتونی سر همی بخر و بادی و شورت اینا فقط به کار میاد خیلی سر همی هم اصلا با جوراب نخر چون زود کوچک میشه سرهمی های بدون جوراب رو من گرفتم تا چند ماه تونست بپوشه ولی با جوراب ها یک ماهه کوچک شد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شامل چه چیزاییه؟

همه مدل لباس یه شورت یه پیرهن دکمه دار آستین بلند و کوتا و دو تا ناف بند و قنداق که خیلی به کارم اومد دو تا دستمال نرم که خیلی خوب بود جوراب و دستکش که دستکشش خوب نبود به عنوان لیف استفاده کردم ازشون براش همینا تا جایی که یادم میاد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مثلا چیا نیازه؟استین بلند چند تا رکابی مثلا جوراب.

وسایل ضروری نوزاد موقع تولد تقریباً : یک پتوی کوچیک که سنگین نباشه، اگر تخت نداره یک تشک ، یک بالشت ، چند تا پلاستیک بزرگ برای روی تشک، چن تا ملافه ی نخی برای روی تشک و روی پلاستیک. چن تا روبالشتی نخی، شامپو ،یک لیف نرم و لطیف.  حوله ی ضد آلرژی ، دوتا کلاه، دو تا دستکش نخی که صورت خودشو خراش نده،  دو جفت جوراب نخی. دو تا شلوار بلند، دو تا شورت ، دو تا رکابی بدون آستین، دو تا زیر پوش آستین کوتاه. دو دست لباس سرهمی واسه وقتی که مهمون میاد و میخوان بچه رو ببینن یا جایی ببریش بعنوان لباس بیرونی و مهمونیش. دو تا پیشبند ، چون گاهی کمی شیرش رو بالا میاره و ممکنه بریزه روی لباسش. برای هواس سرد، یک دست لباس ضخیم بیرونی، یک دست خونگی، مثل کتِ کاموایی یا کتی که گرم باشه. و شلوار ضخیم و جوراب ضخیم و کلاه ِ گرم. شیشه شیر برای زمانی که با نظر مرکز بهداشت یا دکترش میخواد آبمیوه رو شروع کنه. یک بشقاب و قاشق برای شروع غذاهای کمکی. یک تب سنج. پوشک مای بی بی. یک سبد برای اینکه لباسای کثیف بچه رو با لباسای کثیف خودتون یکجا نذاری. یک سبد برای نگهداری وسایلش که پخش و پلا نباشن. پودر صابون از بدو تولدش برای شستن لباسهاش. لباسهاشو با تاید معمولی یا مایع لباسشویی نشور ، فقط پودر صابون و جدا از لباسهای خودتون بشور. یک وسیله بازی مثل جقجقه برای وقتی که صداها رو تشخیص میده . جنس اسباب بازیاش حساسیت زا یا جاذب گرد و غبار و آلودگی نباشه. و قطعاتش به راحتی از هم جدا نشه چون از یک سنی به بعد همه چی رو توی دهنش میکنه و احتمال بیماری و یا خدای ناخواسته خفگی وجود داره. پس توجه داشته باش به این موضوع. 

من دخترمو قنداق نکردم و قنداق نخریدم. اگر نه بعضیا قنداق هم میخرن. 

چیزای خیلی ضروری تا جایی که به خاطر داشتم اینا بود. بقیه اش دلبخواهی یا تجملات و چشم و هم چشمیه و ضروری نیست. مگر اینکه خودت تشخیص بدی وسیله مورد نیاز هست و بخری. 

قدمش مبارک باشه عزیزم🌹

وسایل ضروری نوزاد موقع تولد تقریباً : یک پتوی کوچیک که سنگین نباشه، اگر تخت نداره یک تشک ، یک بالشت ...

واقققعااا ممنونم یه همچین چیزی نیازم بود.فقط یه سوال.این لباسا همش سایز صفر باشه؟

واقققعااا ممنونم یه همچین چیزی نیازم بود.فقط یه سوال.این لباسا همش سایز صفر باشه؟

سواله خوبی پرسیدی عزیزم. دختر من موقع تولد خیلی ریزه میزه بود و همون سایز صفر خوب بود براش . ولی به گفته ی مادرم من تپل مپل دنیا اومدم و لباسایی که خریده بودن تنگ بود برام و مجبور شدن دوباره بخرن. اگر وزن نوزاد طبیعی باشه ، بطور معمول سایز نوزاد و صفر خوبه و اندازش میشه. ولی بهتره یک سایز بزرگتر از صفر بگیری . که دیرتر براش تنگ و کوچیک بشه . و خودشم توش راحت باشه و پوستش تنفس داشته باشه. خیالتم راحته که کوچیک نیس براش. خیلی وقتا لباسا هنوز نو هستن ولی بخاطر رشده بچه دیگه اندازه اش نمیشن. پس بهتره یک سایز آزادتر بخری تا بهترین استفاده رو ازشون بکنی🌹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز