2777
2789
عنوان

دیر جوابمو میده چیکارشششش کنم گاگولو:)

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 28 پست

ینی واسش مهم نیستی

ینی اولویت نداری واسش

ینی در حد سرگرمی هستی واسش

و احتمال اینکه با یکی دیگه باشه خیلی زیاده

به خودت و شخصیتت احترام بزار اگرنه چند وقت دیگه با خاک یکسانت میکنه👊

🍁
تام پیامشو دیررر خیلی دیر مثلا بزا دو روز بشه بعد سین کن ج نده  دیگم پیام نده بش

اوکی همین کارو میکنم کباب بشه پسره شاسگول

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی واسش مهم نیستی ینی اولویت نداری واسش ینی در حد سرگرمی هستی واسش و احتمال اینکه با یکی دیگه با ...

هوووف دارم سعیمو میکنم فراموشش کنم خسته شدم دیگه با خاک یکسانم کرده ولی این دل بی صاحب مونده من ول کن نی

دیگه حالم بهم میخوره ازاین اخلاقش میخوام بذارمش کنار حتی اگه قرار باشه راهیه بیمارستان بشم اما بگو چ ...

حقیقتش اگه براش خیلی بی اهمیت باشه هر کاری کنی نمیسوزه 

اما تو خودت ناجی خودت باش به جهنم که نخواست 

واسه خودت ارزش قائل باش  از این به بعد با هر کسی بودی زیاد پیگیرش نشو تا اون پیگیر بشه این قانونشه بخدا 

در ضمن وقتی خودتو مشغول نشون بدی و اون فک کنه جز اون کلی چیز  هست که باید راجع بهش فک کنی و کارایی هست که باید برای خودت انجام بدی  بیشتر جذبت میشه 

مردا بهشون بچسبی فراری میشن 

همیشه ام سر ساعت مشخص زنگ بزن یا پیام بده اینجوری همیشه تو اون ساعت منتظره 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎
حقیقتش اگه براش خیلی بی اهمیت باشه هر کاری کنی نمیسوزه  اما تو خودت ناجی خودت باش به جهنم که ن ...

اینکه بله شماراست میگید همش تقصیر خودم بود حتی یه بار بهم گفت دوست ندارم ولی بازم بهم گیر میده غیرتی میشه منظورش ازاین کاراچیه

همین تصمیمو گرفتم ولی میخوام تلافی کنم یه کاری کنم بسوزه اتیش بگیره بعد دیگه مث خودش جوابشو بدم

اگه براش مهم بودی که زود سبن میکرد وقتی براش مهم باشی هرکاریم کنی به یه ورشم نخواهد بود

اینکه بله شماراست میگید همش تقصیر خودم بود حتی یه بار بهم گفت دوست ندارم ولی بازم بهم گیر میده غیرتی ...

الکی کرم میریزه همین ! من این راهی که تو الا داری میری رو رفتم در اخر جز یه قلب شکسته  واحساس بی ارزشی هیچی برام نموند مواظب خودت باش 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎