2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 39 پست

محتوای پیام چیز خاصی نبود.اون خانوم در خاست مرخصی کرده بود همسرمم گفته بود برگه پزشکی بیار.بعد ایشون کش دادن و‌ گفتن نه تو منو اذیت میکنی و‌فلان.همسرمم گفته بود ن چرا اذیتت کنم خب 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

محتوای پیام چیز خاصی نبود.اون خانوم در خاست مرخصی کرده بود همسرمم گفته بود برگه پزشکی بیار.بعد ایشون ...

مشکل روانی دارید شما ؟

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

زود دار کوره در رفتی شما ..خوب میزاشتی صبح بشه با سیاست و آرامش حرف می‌زدی باهاش ..

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
چه زوود بهم زدی زندگیتوو...کاش یکم سیاست داشتی؟!!

سیاست پیش کش یکم صبر و عقل داشتن حرف میزدن حل بود به نظرم

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

به نظر من خودشون پیام هارو دادن اما شما که تمایل به باور کردن این داستان دارید پس بیخیال موضوع بشید و ریلکس باشید. به نظرم به جای سیلی زدن با آرامش میشد فهمید ماجرا چیه. 

بحث با احمق ممنوع 🤚
به نظر من خودشون پیام هارو دادن اما شما که تمایل به باور کردن این داستان دارید پس بیخیال موضوع بشید ...

نه نمیخام باور کنم ولی یکم فکرم درگیره از این جهت چون مطمئنم داخل سالن بازی میکردن.یکی‌ از دوستاشون لایو‌گذاشته بود همون ساعت