2777
2789
عنوان

اسم دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 25 پست
پیشنهاد دادم شوهرم قبول نمیکنه سلما ومحیا روخیلی دوسدارم

ن اینا تکراری ان 

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صددرصد آیلین. تو کشورای عربی اسم ماهارو میذارن که ماهم بذاریم اسم من ترکیب عربی و فارسیه بدم میاد😠ل ...

بله من خودم ترک هستم ایلین هم ترکی هستش

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

آیلین نذار خیلی زیاد شده

اسم خاص و تک بذار من دوتا دختر دارم اسم اولی تکه ولی دومی زیاده خیلی پشیمونم میگم کاش نمیگذاشتم به اختیار شوهرم اسم تکراری رو بچم گذاشت

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

زینب و ... منم دوست داشتم چون تو بارداری مریض شدم روحیم خراب شد اما یکی بهم گفت اسم بچه مال بچس شاید بعدها اصلا بره عوض کنه منم علیرغم تمایلم اون موقع زینب نذاشتم. کلا اسما مذهبی دیگه بین ۲۰ نفر یک نفر میذاره

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
زینب و ... منم دوست داشتم چون تو بارداری مریض شدم روحیم خراب شد اما یکی بهم گفت اسم بچه مال بچس شاید ...

اره منم توی این فکرم اگه دوست داشت خودش میره عوض میکنه مذهبی میزاره

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
خب دیگه از فرهنگ خودتون دفاع کنین ایلین بروز تر و قشنگتره و اسم از زبان خودتونه منم بچه دار بشم آیسل ...

اره پس ایلین میزاریم خیلی دودلیم بین این دوتا