mamane_AVin مدیر عضویت: 1394/04/15 تعداد پست: 249 عنوان تجربه عسل و ... | مشاهده متن کامل بحث + 10760 بازدید | 48 پست سلام به همه دوستان,بچه هاهرکسی قبل بارداری ازعسل ودارچینوعسلوسیاهدونه استفاده کرده بیادبگه ازچندپری وچطوری خورده,ممنوووووون خدایا هیچکسو از وجودت ناامید نکن.....آمــــــــــین! 1394/09/02 | 10:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamane_AVin مدیر استارتر عضویت: 1394/04/15 تعداد پست: 249 نه یدونه برکت,کلامیخام واس باردارشدن بخورم,خیلیامیگفتن خوبه ولی نمیدونم ازکی تاکی بخورم خدایا هیچکسو از وجودت ناامید نکن.....آمــــــــــین!
ارام27 عضویت: 1394/07/26 تعداد پست: 1117 یک قاشق سیاه دونه و عسل با هم؟ نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمهایتان ندیده، نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده ... "صادقانه زندگی کنید "
ارام27 عضویت: 1394/07/26 تعداد پست: 1117 من روغن سیاه دونه رو گرفتم فک کنم ٣ قطره روغن با نصف قاشق چایخوری باید استفاده شه نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمهایتان ندیده، نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده ... "صادقانه زندگی کنید "
یه_دونه_برکت عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 8346 اره جزو گرمی هاست روی جنسیت تاثیر داره دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
ارام27 عضویت: 1394/07/26 تعداد پست: 1117 چون روغنش، قوی تره دیگه عصاره شه نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمهایتان ندیده، نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده ... "صادقانه زندگی کنید "
mamane_AVin مدیر استارتر عضویت: 1394/04/15 تعداد پست: 249 بچه هاطرزاستفادش اینه که یه قاشق عسل+سه قاشق سیاهدونه اسیاب شده صبح ناشتایه انگشت بخوری این واس همه چی خوبه,ولی واسه باردارشدن نمیدونم ازکی بایدخورد,کسی اطلاعی نداررررررررررره؟؟؟ خدایا هیچکسو از وجودت ناامید نکن.....آمــــــــــین!
zahra_skh عضویت: 1392/09/27 تعداد پست: 18170 مامان اوین من کمی تنبلی دارم،شوهرمم کمی تحرکش کمه،٦،٧ماه اقدام کردم تاباردارشدم،اون ماه یه چیزی دکترطب سنتی داده بود خوردم ک باردارشدم،ولی شما ک مشکلی نداری چیزی لازم نداری
mamane_AVin مدیر استارتر عضویت: 1394/04/15 تعداد پست: 249 زهراجون میخام زودترنتیجه بگیرم برکت جون جنسیتش چی میشه بخوری خدایا هیچکسو از وجودت ناامید نکن.....آمــــــــــین!
mamane_AVin مدیر استارتر عضویت: 1394/04/15 تعداد پست: 249 من جنسیت واسم مهم نیس یه دختردوسالونیم دارم خدایا هیچکسو از وجودت ناامید نکن.....آمــــــــــین!
ارام27 عضویت: 1394/07/26 تعداد پست: 1117 زهرا جان میشه بگی منم یه کم تنبلی دارم همسرمم کمی ضعیفه، من سیاه دونه و عسل و برای بارداری میخوام بخورم ولی نمیدونم از روز چندم پری بخورم؟ نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمهایتان ندیده، نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده ... "صادقانه زندگی کنید "
zahra_skh عضویت: 1392/09/27 تعداد پست: 18170 برکت جان من خیلییی چیزای گرم میخورم،تنبلیمم گویا خداروشکرخیلی کمه،تایمام به موقعست،فقط موی زاید دارم،خیلییی لاغرم،نمیدونم کم تحرکیه شوهرم روی جنسیت موثربوده؟؟البته اون ماه رابطمون خیلییییی بعدازتخمک کذاری بود اصلا فکرنمیکردم بارداربشم
یه_دونه_برکت عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 8346 گرمی واسه پسر هست دیگه دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
پرپری_جون عضویت: 1394/07/15 تعداد پست: 1188 نه انگار یه چند ماهی خورد دقیقشو یادم نیست ولی میدیدم میخورد خداوندا یاریم کن اگر روزی چیزی را شکستم دل نباشد
mamane_AVin مدیر استارتر عضویت: 1394/04/15 تعداد پست: 249 ارام جون منم واسه بارداری میخام دیگ,تعریفشوشنیدم,کسی نیس بیادتوضیح بده؟؟؟؟ خدایا هیچکسو از وجودت ناامید نکن.....آمــــــــــین!
zahra_skh عضویت: 1392/09/27 تعداد پست: 18170 ارام جان انداختمش رفت.یه ظرف بود روش نوشته بود معجون نازایی!!!