2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام پری جون. خوبی عزیزم

فکر نکنی بی معرفتما. یه مدت نبودم . کرونا گرفته بودم حالم خوب نبود‌ ولی بازم پیگیر تاپیکات بودم کم و بیش 

الان چخبر همه چی خوبه

شوهرت خوبه باهات 

این کاربری متعلق به دو نفره. اگر تاپیکا یا پستام تو تایپکا دارای پارادوکس بود به همین دلیله😊
سلام پری جون. خوبی عزیزم فکر نکنی بی معرفتما. یه مدت نبودم . کرونا گرفته بودم حالم خوب نبود‌ ولی با ...

سلام عزیز دلم چقد خوشحالم که هستی فکر کردم دیگه نمیای سایت خدا بد نده ایشالا همیشه خوب باشی و سلامت فردا بهت پیام میدم الان باید برم شوهرم الان میاد

سلام عزیز دلم چقد خوشحالم که هستی فکر کردم دیگه نمیای سایت خدا بد نده ایشالا همیشه خوب باشی و سلامت ...

باشه عزیزدلم. حالا قراره واکسن بزنم . بدنم خیلی ضعیفه. همش دعا میکنم کرونا نگیرم باز... 

این کاربری متعلق به دو نفره. اگر تاپیکا یا پستام تو تایپکا دارای پارادوکس بود به همین دلیله😊
مجرد بودم هم کار ترجمه میکردم هم گاهی تدریس ؟نکنه میشناسیم:؟شناسایی شدم؟

😂

ن عزیزم

مترجمی قبول شدم امسال خواستم راهنماییم کنی

درامدت چقدر بود؟ 

چون فاصله گرفتی از درس و کار دیگ نمیتونی کارکنی؟ 

و اینک کجاها تدریس میکردی

لطفا مث خواهر کوچیکت منو راهنماییم کن عزیزم

😂 ن عزیزم مترجمی قبول شدم امسال خواستم راهنماییم کنی درامدت چقدر بود؟  چون فاصله گرفتی از ...

خ خ خ همیشه توهم شناسایی دارم ،عزیزم برا من مال خیلی سال پیشه اون موقع کارای دانشجویی میگرفتم حتی سطح ها ی بالاتر مثل ارشد و دکتری که تخصصی هم بودند و قیمت توافقی بود و مثلا  میگفتم صفحه ای اینقد و گاهی هم برا بقیه دانشجوها تدریس خصوصی میزاشتم البته رشته های دیگه یا مهدکودک دوزبانه میرفتم و تدریس میکردم درامد ترجمه از همه بیشتر بود واسم بعد سعی کن دروس عمومی را همون اول همه رو پاس نکنی یه کم بزار واسه ترمای اخرت بمونه واسه افزایش معدل 

خ خ خ همیشه توهم شناسایی دارم ،عزیزم برا من مال خیلی سال پیشه اون موقع کارای دانشجویی میگرفتم حتی سط ...

اها دستت درد نکنه گلم

شما دانشگاه روزانه درس خوندی؟ 

نخواستی ادامه بدی؟ 

و اینک میشه هروقت سوالی داشتم بپرسم ازت