2777
2789
عنوان

عمل صفرا

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 33 پست
سنگ داره صفرات

اره پره سنگ ریزست گفت سنگای کوچیک اما پر و زیاد

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعدش تا یک یا دو ماه اسهال داره 😐

وای نه این کجا دل بزارم

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
یه هفته من فکر کردم فرداش میتونم همه کار بکنم درد نداشتین؟

نه دیگه اینجوریم نیست که فرداش بتونی‌کار کنی بالآخره جراحیه دیگه‌.ولی دردش خیلی کمتر از جراحی بازه.من بهوش اومدم تو ریکاوری گفت مسکن میخوای گفتم ن یعنی اونقدری درد نداشتم فقط میخواستم برم بخش یه مسکن برام زد و تموم.تا ۴۰ روزم پرهیز چربی داره.تا چند روزم ممکنه کتفت درد داشته باشه که به خاطر گازی که تو شکم وارد میکنن

اره عزیزم بیهوشی کامل

ای خدا😭

نه دیگه اینجوریم نیست که فرداش بتونی‌کار کنی بالآخره جراحیه دیگه‌.ولی دردش خیلی کمتر از جراحی بازه.م ...

انسالله منم درد نداشته باشم ممنون قشنگم.راه که میتونم برم آره؟

من اسهال نشدم فقط ببخید خیلی باد میپیچید تو شکمم

ای وای من همینجوری همیشه نفاخم

اره پره سنگ ریزست گفت سنگای کوچیک اما پر و زیاد

ببین به خودت انرژی بده.فردا هم آناناس بخور.خیلی خوبه.ایشالا زود تموم میشه.بهت گفتم که بدن هر کی یه واکنشی داره.طرف سزارین میکنه کلا تا ۱۰ روز حالش بده یکی دیگه ۳ روزه سر پا میشه.تو میتونی گلم

یا ضامن آهو.مهربانم......کمک کن.....از دلم خبر داری
ببین به خودت انرژی بده.فردا هم آناناس بخور.خیلی خوبه.ایشالا زود تموم میشه.بهت گفتم که بدن هر کی یه و ...

اتفاقا من سز شدم با یه شکم گنده یه هفته خوب شدم کلا طاقت تحمل دردم بالاست الان دوساله دارم درد میکشم زیر عمل نرفتم دیگه الان داره کلیه هامو خراب میکنه گفت اورژانسی عمل شو فردا من بازم انداختم برا شنبه.ممنون عزیزدلم

اتفاقا من سز شدم با یه شکم گنده یه هفته خوب شدم کلا طاقت تحمل دردم بالاست الان دوساله دارم درد میکشم ...

۶ تا ۷ ساعت بعد عملم کلا مایعات باید بخوری.کلا سعی کن فرداشم سوپ و اینجور چیزا بخوری.حداقل به هفته هم غذای چرب نخور.زودتر خوب میشی

یا ضامن آهو.مهربانم......کمک کن.....از دلم خبر داری
۶ تا ۷ ساعت بعد عملم کلا مایعات باید بخوری.کلا سعی کن فرداشم سوپ و اینجور چیزا بخوری.حداقل به هفته ه ...

باشه عزیزم ممنون وقت گذاشتی