2777
2789

تاپیک آخرمو بخونین 😈😂

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد مهربونی

بیشتر عذاب وجدان دارم وقتی کسی انقدر مظلومانه ازت درخواست کمک کنه و تو نتونی کاری براش بکنی 

وقتی خودمو میزارم جاش روانی میشم از طرفی هم نمیشه کمک کنم

خدایا خودت فقر رو ریشه کن کن😭

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

من انقد مرد ترسو دیدم که نگو...خودم قبلا ترسو بودم انقد فیلم ترسناک دیدم عین خیالم نمیاد

پسرعمه همسرم انقدر ترسوعه سی سالشه شب با زنش فیلم ترسناک میبینن بعد دستشویی هم باهاش میره 😂😂😂

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
حالای پات جمع کن زیر کاناپه  نگیره پات

ما جلوی کاناپه جامونو میندازیم زیرشو پر کوسن میکنم همیشه ترس اینو دارم ک یکی از زیر دستشو دراز کنه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
ما جلوی کاناپه جامونو میندازیم زیرشو پر کوسن میکنم همیشه ترس اینو دارم ک یکی از زیر دستشو دراز کنه&n ...

اگه میشد از جلو خونم عکس بدم درخت های کاج بلند. تو حیاط درخ انگور  تنهاا

آب تا سردی نبینه یخ نمیزنه