2777
2789

شاید واقعا تلقین میکنم اما تعداد محدودی دفعات پیش اومده دنبال چیزی میگردم

نیست ولی بعد یه تایمی میبینم سرجاشه.

حالا اون موقع که نیست من دقیق نگاه نمیکنم یا چیز دیگه است نمیدونم

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خوابگاه میموندم یشب ساعت ۳از اشپزخونه صدای حرف زدن و ظرف و ظروف اومد منو دوستم فقط بیدار بودیم اصلا نفهمیدیم چی گفتن 

برقا خاموش همه خواب بودن 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
نه تو غسال خونه نصف شب ک مرده توش نیس. اون سرد خونس

تو دهات ما مرده رو تا وقتی ک خاک نکنن میزارنش غسال خونه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
چرا؟

یکی از کاربر های نی سایت پدر نداشت ازمون درخواست کمک کرد واسش لباس هایی که دیگه نمیخوایم رو بفرستیم

انقدر دلم براش سوخت😭😭😭😭

خدا لعنت کنه فقر و بی پولی رو😭😭😭😭

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170