minabanoooooo مدیر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 3122 عنوان ر ا ب ط ه | مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 31 پست سلام خانوما من ی یک ماهی میشه ک نمیتونم رابطه از جلو داشته باشم یعنی اگرم تونستم واقعا درد داشتم و اصلا میلی هم نداشتم یعنی عفونت دارم اخه بدنمم همش سردهبرم پیش دکتر خانوم معاینه میکنه واسه گرم بدن چی خوبهتوروخدا خواهرانه جواب بدید کسی رو ندارم 😟 میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️ تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️ 1400/07/07 | 19:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52772 آفرین کارخوبی میکنی.... نیاز جنسی فقط همون اوایل زیاده بعدش فروکش میکنه و بعضی ها حتی سرد میشن ... نه یکی از دلایلش نیاز جنسیه وگرنه دوس دارم عشق دو طرفه و واقعی رو تجربه کنم و حس مادر شدن و ...از تنهایی در بیام و ...مرسی عزیز ان شاء الله به امید خدا 🙏🏻🙏🏻بهترین ها رو براتون ارزومندم 💓🌸
بامعرفت8 عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 5254 نه یکی از دلایلش نیاز جنسیه وگرنه دوس دارم عشق دو طرفه و واقعی رو تجربه کنم و حس مادر شدن و ... ... ممنون گلللللممممم😘💓💓💓