2777
2789
ان شاالله که خیره توروخدا دعاکنین واسه خودم زندگیم 

واست ایت الکرسی خوندم عزیزم

انشالله هرچی صلاحته همون بشه

بـِخند بِزار هَمه بِفَهمَن قَوى تَر اَز ديروزى!♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون لحظه افتاد 

پس احتمالش زیاده که باردار باشید حتما یه آزمایش خون بدین که مطمئن بشید💚😍

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
بیشتر ببینید

شما باردارا میشه دستتونو بذارید رو شکمتون برا منم دعا کنید😁😍

انشالله نی نی نازتو سالم بغل بگیری

وای نی نی  دخمل خیلی ناز میشه همدم مادر

منم رفتم غربالگری گفت شصت درصد دختره احتمالا من توغربتم دختر داشته باشم عالی میشه😍😍😍

وای نی نی  دخمل خیلی ناز میشه همدم مادر منم رفتم غربالگری گفت شصت درصد دختره احتمالا من توغربت ...

منم تو غربتم توروخدا دعا کن نی نی منم دخترباشه صحیح و سالم 

وای نی نی  دخمل خیلی ناز میشه همدم مادر منم رفتم غربالگری گفت شصت درصد دختره احتمالا من توغربت ...

انشالله هرچی هست صحیحو سالم باشه😍😍 

شما باردارا میشه دستتونو بذارید رو شکمتون برا منم دعا کنید😁😍 انشالله نی نی نازتو سالم بغل بگیری

چشم همین الان خودم و دخترم باهم براتون دعا کردیم😍💚

ان شاءالله به زووووووووودی خدا بهتون فرزند سالم و صالح بدددددده💚💚💚💚💚

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
بیشتر ببینید

الهی دورش بگردم🥺😍

من خواهر ندارم نمیدونی چقدر ذوق میکنم که جوجم دخمله😍🥺

قراره همدمم باشه🥺😍

عزیزم جوجتون صحیح و سالم بیاد بغلتون😍😘

بیشتر ببینید