2777
2789
عنوان

بیاین هر شب ❤

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 46 پست

منم شبی ۱۰۰تا میخونم اگه نتونستم بهتون اطلاع میدم 

الهی قسم به چهارده معصومت،،،به سر بریده امام حسین،به پهلوی شکسته مادرمون زهرا،، به غریبی امام رضا قسمت میدم،هم خودم هم بچهام نگاهی بکن که خیلی محتاجیم😞 التماس دعا از تمام نی نی سایتهایی عزیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان سلام❤ امشب یادتون نره❤  @timtima     @mohyy82     @fatinazi ...

سلام ممنون 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
سلام یه گروه توی واتساپ بزنید عضو‌ میشیم‌هر شب میخونیم

دوستان سلام❤

امشب یادتون نره❤ 

@timtima    

@mohyy82    

@fatinazi    

@ماهیکس    

@خوشگل_تنها  

@

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

دوستان سلام امشب یادتون نره❤

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

حتما

چه فکرخوبی  

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

دوستان سلام❤

امشب یادتون نره❤ 

@timtima    

@mohyy82    

@fatinazi    

@ماهیکس    

@خوشگل_تنها    

دوستان سلام ❤جهت یاد آوری

@گلابتوننن  

دوستان سلام ❤جهت یاد آوری @گلابتوننن    

ممنونم عزیزم دیشب فرستادم  

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

دوستان جهت یادآوری ❤❤

@گلابتوننن