2777
2789

نه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من سه روز قبل از موعد مثبت شد😍

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
عزیزدلم مبارکت باشه واسم دعا کن علائمت چی بود

ممنون عزیزدلم ان شاءالله که نی نی داشته باشی😍

علائمم سرگیجه بود علائم خاص دیگه ای نداشتم تقریبا همون علائم پریودم بود فقط سرگیجه شدید اضافه شده بود

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

سلام مادرای عزیز من یه مامای فوق العاده خوب و مهربون میشناسم من پسرمو پیش ایشون بدنیا اوردم خیلی مهارت دارن تو کارشون . پیگیری بسیار بالایی دارن و خیلیم خوش برخورد و مهربون هستن خیلیم با حوصله هستن مخصوصا برای مادرایی مثل من  که بسیار حساسم

خواستم به شماهم معرفی کنم برید پیشش واقعا پشیمون نمیشید 

این شماره مطبش هستش:02177184570

اینهم ادرس مطبش : ضلع جنوبی میدان رسالت نبش خیابان مدنی ساختمان تندیس طبقه ۳ واحد ۵ 

شدیدا راضی هستم و خیلی پیشنهادشون میکنم

ایدی اینستاگرامشونم اگه خواستید:sadafalaee_mama

ممنون عزیزدلم ان شاءالله که نی نی داشته باشی😍 علائمم سرگیجه بود علائم خاص دیگه ای نداشتم تقریبا هم ...

من سینه هام اصلا حساس نشده و درد نمیکنه گاهی تیر میکشه

طبیعیه؟

من سینه هام اصلا حساس نشده و درد نمیکنه گاهی تیر میکشه طبیعیه؟

آره منم سینه هام اصلا حساس نبود همون در حد تیر کشیدن مثل همیشه زمان پریود