2777
2789
عنوان

پسرم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 39 پست
😂خخ بیا بچه ی باهوش میخواستی دیگه بچه ی باهوش این دردسرارو هم داره  از همی الان میخواد اتم بشک ...

میشینه اسم داروها رو میپرسه میگه برا چی خوب

شبکه نسیم جنگ ربات هارو میبینه میگه میخوام‌برم کلاس رباتیک

میگه یه آزمایشگاه ببر من آزمایش ها رو ببینم 😣😣😣

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشینه اسم داروها رو میپرسه میگه برا چی خوب شبکه نسیم جنگ ربات هارو میبینه میگه میخوام‌برم کلاس ربا ...

از حق نگذریم منم دنبال کشفیات جدیدم همش تا ذوقشو داره ببرش تو دلش نمونه مامانش

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
از حق نگذریم منم دنبال کشفیات جدیدم همش تا ذوقشو داره ببرش تو دلش نمونه مامانش

مرسی عزیزم چشم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
آی قربونت برم من عاشق آزمایشه میگه برام تحلیل کن با آزمایش نشونم بده همینجوری شاید قانع بشه

☺️☺️😘😘😘😘😘😘ازمایشای ساده خیییلی هست هرسوالی پرسید میتونی بری از نت ی ازمایش ساده یادبگیری براش انجام بدی اینجوری یچیزیم یاد میگیره و همیشه یادش میمونه

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس

کتابخونه ببرش کتابای مناسب سنشو بگیر براش بخون

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
میگه آهن چی داره که آهن ربا رو جذب میکنه چرا دوطرف مثبت دوتاآهنربا بهم نمیچسبن این هفته کلا گیر کر ...

مغناطيس يه جور ارتعاش و مثه فركانسه 

هم نام نباشن يني نوعشون يكي نباشه هم ديگه رو جذب ميكنن و بهم كشيده ميشن و برعكسش

قطب +و قطب -داره 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

چه خوبه کنجکاو هستش و سوالاتش رو می پرسه و دوس داره به ابهاماتش پاسخ بدی 

تا جایی که می تونی جواب بده و هر کدومو نتونستی یه کم راجبش مطالعه کن  اینطوری اطلاعات خودتم بالا میره

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
میگه آهن چی داره که آهن ربا رو جذب میکنه چرا دوطرف مثبت دوتاآهنربا بهم نمیچسبن این هفته کلا گیر کر ...

چون اون دو طرف مثبت مثل همن امدیگرو پس میزنن 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم