2777
2789
عنوان

رابطه سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 89 پست

چه ربطی به اختلاف سن داره؟میگه از اول همین بوده من ۲۴سالمه شوهرم ۳۵سالشه ولی اصلا تو رابطه مشکل نداریم هردوتامون گرمیم.🤭🤭

حالا دختر خالم و شوهرش هم سنن همیشه میناله میگه شوهرم اصلا دلش رابطه نمیخواد و سرده دوتاشونم۲۵سالشونه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا ربطی ب اختلاف سنی نداره .مشکل همسر شما سرد مزاجیه .تحقیق کن تو داروهای گیاهی ببین کدوم گرمترش میکنه بده بهش.من نمیدونم با چه دلیلی میگن بخاطر اختلاف سنیه ..چه ربطی دارع اخه .اقای ۴۰ ساله تازه ازدواج میکنه و خیلی هم شیطونی میکنه .سردی از طرف همسرتونه

چه ربطی به اختلاف سن داره؟میگه از اول همین بوده من ۲۴سالمه شوهرم ۳۵سالشه ولی اصلا تو رابطه مشکل ندار ...

دقیقا نظر منم همین 

یه موضوع مربوط به فیزیک بدن هست اصلا ربطی به سن نداره

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

قرص افزایش  جنسی  از داروخانه  بگیر  البته فقط و فقط  یکعدد را امتحان کن بده یه جورایی بخوره  قول میدم  تا سه روز حتی  دلش نیاد سر کار بره  فقط ...... من دو سال اخیر امتحان کردم   یک‌هفته ... جدی میگم فقط  زیاده روی  نکن یه بار بیشتر  نده  روی  پروستات  اثر منفی  میذاره  دکتر  داروخانه گفت  چون زیر پنجاه ساله 

منم 😁

خوش اومدی به اکیپ 😄

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

الان تو این ۹ سال که باهمیم اصلا شیطونی نمیکنه بوسی بکنه جایی رو بخوره گاز بگیره هیچی 

فقط اون کار بود که اونم میگه هفته ای یه بار 

من مشکلی ندارم از نظر  ظاهر خوشگل و خوش هیکل فک نکنید من مشکل دارم 

دقیقا نظر منم همین  یه موضوع مربوط به فیزیک بدن هست اصلا ربطی به سن نداره

یعنی کسی که گرمه سنش بالا بره هیچ فرقی نمیکنه ؟

پس چرا کسی که سرده سردتر میشه ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
خودتو تو خونه خوشگل کن لباسای تنگ بپوش زیاد به خودت برس زیاد محلشم نزار خودش میاد سمتت

👎نمیاد هیچ میگه چرا قیافه گرفتی 

میگم دلم محبت میخواد میخنده و مسخره میکنه 

اصلا بحث اختلاف سنی نیس..عزیزم...ی ذره رفتارات کارکنی قطعا نتیجه میبینی..من ب صدنفرکمک کردمو نایجه داده...اگ بخای کمکت میکنم..فقط حدودا پنج روز اینا نیسم بعد پنج روز بهم درخاست و پیام بده...دارم میرم مسافرت