2777
2789
عنوان

کاربر دعوای زن و شوهری چی شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 50 پست
اون کاربریش لغو شده الان تو کاربری جدیدش زده و نی یار خواسته کاربری اولش برگرده

پس برنگشته؟

لطفا یه صلوات واسه درست شدن زندگیم بفرستین بیشتر از ۲ ساله منتظرم دعا کنین زودتر همه چی درست شه خدای مهربونم زندگیمو نجات بده ❤ خدای خوبم معجزه کن ؛ زندگیم شیرین شه 💜 تو تنها کسی هستی که میتونم بهت اعتماد کنم ❤ خدای مهربونم ❤ ای معجزه گر؛ معجزه کن ❤ ای تنها امید من؛ ناامیدم نکن ❤
عییی وای😥

بچش دختر بود یا پسر؟

لطفا یه صلوات واسه درست شدن زندگیم بفرستین بیشتر از ۲ ساله منتظرم دعا کنین زودتر همه چی درست شه خدای مهربونم زندگیمو نجات بده ❤ خدای خوبم معجزه کن ؛ زندگیم شیرین شه 💜 تو تنها کسی هستی که میتونم بهت اعتماد کنم ❤ خدای مهربونم ❤ ای معجزه گر؛ معجزه کن ❤ ای تنها امید من؛ ناامیدم نکن ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز نه

☹💜

دختر عکسشم یه بار گذاشت ملوس بود

ای جان 😣

این @دعوای_زن_و_شوهری2    

تو یه تاپیک طلاق یه بار پست گذاشت در شرف طلاقه رفته بود قهر خونه باباش چون شوهرش بهش خیانت کرده بود یکی از بچه ها شناختش گفت چرا خیانت شما که عاشق هم بودین همیشه از عشقتون اینجا میگفتین نمیدونم چرا فوری پستش پاک کرد جواب اون کاربرم نداد دیگع ندیدمش

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
تو یه تاپیک طلاق یه بار پست گذاشت در شرف طلاقه رفته بود قهر خونه باباش چون شوهرش بهش خیانت کرده بود ...

اره حتی میگفت جهازشم جمع کرد برد

کاش بیاد بگه آخرش چی شد ☹

اره حتی میگفت جهازشم جمع کرد برد کاش بیاد بگه آخرش چی شد ☹

اره منم خیلی از‌ اون خوشم میومد بابت اینکه زندگیشم اینجوری شد‌واقعا ناراحت شدم ایشالا خدا ب خودشو بچش ارامش بده

ٍ بهِ نآمِ بآلآ سَری ٍ🌙⭐️♥️   خداجونم خودت بساز تو بسازی قشنگ تره🌈♥️
اره حتی میگفت جهازشم جمع کرد برد کاش بیاد بگه آخرش چی شد ☹

خواهرش همین جا عضوه اونو تگ کن ازش بپرس 

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
اره منم خیلی از‌ اون خوشم میومد بابت اینکه زندگیشم اینجوری شد‌واقعا ناراحت شدم ایشالا خدا ب خودشو بچ ...

انشاءالله خدا واسه هیچ کی نیاره ☹💔