2777
2789
با اجازه استارتر، فردا اولین جلسه شیمی درمانی پدرمه 😥 برا شفاش ی صلوات می فرستین 😥

خدایا همه مریضها رو لباس عافیت بپوشون

پدر دوستمون رو هم بسلامتی کامل برسون

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره اینم شنیدم من ولی من شنیدم که سیستم ایمنی بدن میاد پایین باعث عقیم شدن میشه واین که در آینده باع ...

من خودم بهداشت خوندم تو مرکز بهداشت کار میکردم الان دوستم که همکلاسیم و همکارم بود همچنان توی مرکز بهداشت کار میکنه همون اوایل واکسن زدن هم خودش هم شوهرش یعنی یکسالو نیم پیش الان حامله ست

پس این حرفا واسه چیه 

واسه اینکه کلا یه سریا با علم مشکل دارن

از قدیم هم یه بیماری همگانی میشد و دارو و درمانش کشف میشد از اینجور حرفا بوده همیشه مردم به این شایعات دامن میزدن